Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Fayton 5000x Le Yaşadığım Pişmanlık

02 Şubat 2024 00:52

Okullar açıldıktan sonra çocuklarıma okul için servis ücreti vermeyeyim arada da köye gitmek için 3 tekerlekli elektrikli bisiklet aldım. Motolux marka şarj mesafesi 35-55 km olarak anlatılan ve özelliklerinde yazan fayton 5000x model elektrikli bisiklet aldım. Aldıktan sonra direksiyonda yamukluk var diye satıcıyı aradım 2 aylık bakımda düzeltilir dendi. Mesafeyi ilk birkaç denemede 18 km olarak test ettim 2 kez yolda kaldım eve yürüyerek döndüm. Servise durumu anlattım inceleme yaklaşık 2 hafta sonra garantiden yeni aküler geldi. Değişim sonrası mesafeyi ölçtüm 23 km de şarj bitti. Bakım zamanı geldiğinden, masadaki dönüklükten ve şarj sorunundan dolayı servise gittim. Direksiyonda ki sorunu ilk aldığımda bildirmeme rağmen bisiklet kazalı garanti masadaki dönüklüğü karşılamaz denilerek ispatta olmadığından ücretli tamiratla maşa düzeltildi. Yaklaşık 2-3 hafta sonra akülerde geldi elektrikli bisikleti aldım. Yine test ettim mesafe yine 23 km'değdi. Sorunu tekrar bildirdim servise bisikleti götürürken ani fren yaptım ön freni sıktım maşa yine döndü. Bana ani frenlerde maşanın bu yükü karşılamayacağı söylendi Benim bu durumdan anladığım ani fren yaparsan maşa döner bunu istemiyorsan ani fren yapma önüne çıkana çarptı. Maş dönüklüğü ve şarj mesafesiyle ilgili sorunlardan elektrikli bisikleti yine servise bıraktım burada serviste mesafe ölçüldü yaklaşık benim bildirdiğim mesafede şarjın düştüğü tespit edildi. Elektrikli bisiklet üretim fabrikasına gitti testler yapıldı sorunun beyinden olduğu tespit edildi beyin değişti test sonucu 40 km civarı mesafe ölçülerek 1.5 ay sonra elektrikli bisiklet bana geldi. Maşa yine dönüktü fabrika sorun görmemiş maşada, yamuk direksiyonla eve gittim. Maşa sorunu için talepte bulundum 3 hafta sonra ilk ücretli tamirat yaptırdığım maşa garanti kapsamında geldi ve değiştirildi. Test yaptım. Mesafe yine 23 km'ydi.
Sonuç olarak biraz uzun oldu ama ben bunları yaşadım yaklaşık 4 ay oldu elektrikli bisikleti alalı 3 ay serviste kaldı. Ben bu zamanda hem motorun taksitini ödedim,1 çocuğumun servis ücretini ödedim diğerleri için aracımın yakıt ve diğer masraflarını ödedim evdeki hesap çarşıya uymadı. Motolux Fayton 5000x Modelinde bu sorunu yaşadım.

02 Şubat 2024 09:11 (Şikayetten 8 saat sonra)
03 Şubat 2024 08:09

Keşke sizi bu sorun yaşadığım 4 aylık sure boyunca bu yardımı yapsaydınız size arayarak e-mail göndererek sureci hızlandırmanızı talep ettiğimde bu ilgiyi gösterseydiniz gecen hafta sizi aradığımda iade değişim konusunda yardim etseydiniz. Servisi aradığımda tüketici hakem heyetinin verdiği bilgileri bana verseydi. Doğru yönlendirseydi de mağdur olmasaydım. İhtiyacım olan elektrikli bisikleti satmasaydım teşekkürler

14 Şubat 2024 21:44

Falcon marka aldım sorunsuz biniyorum. Tavsiye ederim.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 08:16
Motolux Elektrikli Scoter Arıza
Retay sonuçtan hiç memnun değil

Retay
27 Ekim 2023 13:18