Ahmet sonuçtan memnun değil

Servis Sonrası Bilgisayar Arızaları Ve Yüksek Ücretler

15 Ekim 2024 15:25

Monster'da 2 yıldır kullandığım sorunsuz bilgisayarımı genel temizlik için servise verdiğimde burada yazılan yorumların ne kadar geçerli olduğunu görmüş oldum. Bilgisayarı bakımdan aldıktan 1 2 hafta sonra kendiliğinden bir anda kapanmaya başladı. Fanlar bozulmuş. Bios pili arızalanmış. Adaptör sorunu ortaya çıkmış. Ve SSD kaybı söz konusu olmuş durumda. Durup dururken bunların temizlikten sonra olması ya büyük bir tesadüf ya da teknik servisin hatası olduğunu düşünüyorum ki buraya yazan çoğu kişi bu durumun aynısını yaşamış. Ve tabi güzel de bir ücret çıkardılar. Bunun üzerine :d

15 Ekim 2024 15:27 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Ekim 2024 18:04

Değerli Ahmet G., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Ahmet
17 Ekim 2024 13:15

Aradılar durumu anlattılar, fanlar temizlendikten sonra tozlar gidince fanlar titreme yapmaya başlamış o yüzden kapanıyormuş. Bios pili de bitmiş dediler onu da hediye olarak ücretsiz değiştirelim dediler ama değiştirmemişler :d ve pil de bitik değilmiş şu an takır takır çalışıyor, bilgisayarın saati doğru göstermiyor dediler şu an kullanıyorum ve her şey doğru çalışıyor :d ne biçim bir müşteri ilişkisiydi çözemedim :d tercih sizin dostlar

Ecenaz sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 13:36
Monster Servisinde Anakart Ücreti Şoku Ve Kırık Fan Izgaraları
Merve sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 15:16

11 Ekim 2023 13:45