Enes sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T5 23.2.2: Kalitesiz Ekran Değişimi

Monster Tulpar T5 23.2.2: Kalitesiz Ekran Değişimi
02 Ekim 2024 17:07

Monster Tulpar T5 23.2.2 notebook satın alırken yaptırdığım tamamlayıcı garanti ile ekranımda ölü pikseller oluşması sonucunda darbeyle kaynaklı olmayan ekran değişimi talep ettim ve ekranım değişti. Değiştirdiğime pişman oldum. Aşırı kontrastı az olan düşük kalite ekran takılmış, notebook'u açar açmaz fark ettim ve araştırmaya başladığımda birçok bu şekilde şikayet gördüm.

02 Ekim 2024 17:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

02 Ekim 2024 17:37

Değerli Enes Ş., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Süleyman sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Tamamlayıcı Garanti Yalanı!

20 Mart 2024 12:36
"Şikayeti yazdıktan hemen sonra İbrahim Bey aradı. Önce beni sonra Ankara servisindeki arkadaşları bilgilendirmiş. Panel değişimi yapıldı tekrar. İbrahim Beye emeğinden dolayı teşekkür ederim."

06 Haziran 2025 00:40

08 Kasım 2024 17:17
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 20:46

07 Ekim 2024 20:34