Emir sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Video İzlerken Görüntü Ses Donması

18 Ocak 2023 08:20
Emir'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. Servis süreci ne kadar uzun sürmüş olsa da cihazım 0 cihaz ile değiştirildi. Çok teşekkürler”

Benim ekteki gibi bir sorunum var. Tüm driverlarım güncel olmasına rağmen, defalarca format attım. Ancak düzelmedi. Format sonrasında tüm driverları gerek Monster'in kendi sayfasından gerek intel driver support asistan gerek ayarlardan update kısmından son sürümlere güncellememe rağmen çözülmüyor. Bilgisayarım ekte görüleceği üzere harici ekrana bağlı, harici ekranımdan video izlerken veya bilgisayarımın kendi ekranından zaman zaman oyun oynarken ekteki bilgisayarın donması ekranın donması, mouse dahi hareket ettirememe ve sesin takılı kalması sorununu yaşıyorum, bu sorun için ve RGB değişimi için 2-3 defa servise ellerimle getirdim. En başta cihazın hiçbir sorunu yok dediler boşu boşuna 1 hafta bekletildim, cihazımı teslim aldığımda RGB sorunumun giderilmemiş olduğunu fark ettim servisten çıkmadan cihazımı geri bıraktım cihazımın servis süreci tamamlanırken detaylı kontrollerini (a’dan z’ye kontrollerinin sağlanmasını) rica ettim.

RGB sorunum giderilmişti. Fakat bu sorunum halen devam ediyor, kaç defa gerek serviste gerek tarafımca defalarca format atıldı inanın bilmiyorum, ben bilişim öğrencisiyim ve son senem yazılım çalışmam lazım ve bilgisayar benim için özellikle bu aralar çok kritik önem taşıyor. Konya’da okuyorum ve bu bitmek bilmeyen sorunlar için her seferinde Ankara’ya gelip gidiyorum, malumunuz öğrenciyim bilgisayarsız kalmak ve yaşadığım sorun kadar gidip gelme masrafı da beni tahmin dahi edemeyeceğiniz şekilde zora soktu. Bir önceki cihazım da Monster idi onda da çok sorun yaşamıştım. Şikayetlerimi inceleyerek görebilirsiniz.

Ama Monster'a marka sadakati beslediğim için güvendiğim için bu cihaz tercihim de Monster oldu fakat beni çok mağdur ediyorsunuz, ben sadece sorun yaşamadan sistemimi kullanarak yazılım alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Ben neden sürekli böyle sorun yaşıyorum ve neden sorunlarıma bir çözüm üretilmiyor? Çok zor durumdayım rica ediyorum lütfen benim bu sorunum her nasıl giderilecekse giderilsin. Benim yaşadığım mağduriyeti tahmin dahi edemezsiniz.

Bu sorun neyden kaynaklanıyor onu da anlamış değilim,2 cihazım da Monster dı ikisinde de büyük sorunlar yaşadım ve her iki cihazımın da bakımları aksatılmadan Monster yetkili sevişte yetkililerce yapılmaktadır. Cihazlarımı çok temiz kullanmama rağmen, yormamaya çalışmama rağmen sorun yaşıyorum ve ben artık sorun yaşamak istemiyorum, Monster a bakış açım değişmek üzere lütfen yardım edin.

Ekte cihazım harici ekrana htmı ile bağlıdır, harici ekran dışındaki kullanımda da aynı

02 Şubat 2023 18:12

Monster servisi, garantili ürünün arkasında durmuyor, sorun yazılımsal denip tarafıma teslim edilmeye çalışılıyor. 6-7 Defa önceki şikayetlerimdeki sorundan ötürü Monster laptopumu servise gönderdim, sorun SSD den kaynaklanıyor denildi ve garanti kapsamında SSD değişimi yapıldı fakat sorunum bu işlemden sonra aynı şekilde devam etti ben de bunun üzerine cihazımı değişim talebiyle tekrardan servise ANK012302504 servis numarası ile bıraktım, biraz önce tarafıma cihazınızın teknik servis işlemleri tamamlandı diye mesaj geldi ben de müşteri hizmetlerini aradım değişimin gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenmek için, bunun üzerine bana "cihazınızdaki sorun lisanssız Windows kullanımından ötürü yazılımsal" denildi. Benim bundan önceki cihazlarım da lisanssız windowsa sahipti ancak hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, cihazımın tüm driverlerini Monster'ın sayfasındaki sürücüler kısmından yüklüyor, intel driver support asistans, Windows update ve geforce experience'den doğru bir şekilde güncelliyorum, yazılımsal bir hata olma olasılığı yok bence. Sorun madem yazılımsal ise SSD neye istinaden değiştirildi? Bu da farklı bir çelişki. Ben bu sorun yüzünden eğitim hayatıma devam edemiyorum. Cihazım benden çok serviste duruyor. Bilişim öğrencisi olduğum için tüm işim bilgisayarla ve 6 Şubat tarihinde derslerim başlıyor. Ben bilgisayarımın hali hazırda sorunu devam ettiği için derslerime girmem gereken tarihte giremeyeceğim. Hem okuyup hem çalışarak hayatını idame ettiren, kaynakları çok kısıtlı bir öğrenciyim, bundan önceki cihazım da Monster idi, garantisi bittikten 4-5 ay sonra durduk yere anakartı yandı 10.500 liraya borç alarak tamir ettirdim (tüm bakımları zamanında yetkili serviste yapılıyor, çok nazik ve temiz kullanılıyordu) bir gece bilgisayarımı çalışmam bitince kapattım sabah kalktığımda bilgisayar açılmıyordu (Teknik servis geceden sabaha durduk yere fişte olmayan bilgisayarın anakartının yandığını söyledi) Bu cihazımda da donma ve takılma sorunları mevcut ve kesinlikle ne değişim ne onarım yapılıyor ki bu cihazın kesinlikle değişmesi lazım 6-7 kere servise gidip gelen bir cihaz ve sorunu çözülmeyen bir cihaz. Monster aldığıma da bin pişman oldum. Değişmesi gereken, hatalı olan cihazı ne değiştiriyorlar ne tamir ediyorlar. Monster pişmanlıktır kimseye tavsiye etmiyorum. Monster, gerek ürünleri gerek satış sonrası müşteriye olan ilgi alakasıyla çok iyi bir marka diye biliyordum. Yanılmışım...

27 Ocak 2023 13:18

Monster Abra a5 v18.2 cihazımda defalarca servise gidip gelmesine rağmen çözülmek bilmeyen görüntü ve ses donması, normal kullanımda saniyelik cihazın takılı kalması ve donması sorunu yaşıyorum bununla ve farklı sorunlarla ilgili 2 ay içinde 4-5 defa servise gidip geldi cihazım bir önceki şikayetime istinaden SSD garanti kapsamında değiştirildi fakat bu bir çözüm olmadı. Önceki şikayetlerimi incelerseniz yaşadığım sorunun tekrarlandığını görebilirsiniz. Ben artık cidden servise gidip gelmekten özellikle maddi olarak çok yoruldum. Şehir dışında üniversite öğrencisiyim ben, YBS bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Benim derslerim genellikle bilgisayar üzerinden, hazırlayıp teslim etmem gereken dönem projelerim, haftalık ödevlerim oluyor ve ben her servise gidip gelişimde Ankara şubesine gelirken yol ücreti ödüyorum, ben maddi imkanları çok kısıtlı olarak öğrenim hayatını devam ettiren, hatta öyle kısıtlı ki bir kıraathanede garsonluk yaparak ucu ucuna geçinen bir öğrenciyim. Fırsat bulup da biriktirdiğim paraları bir araya getirerek almış olduğum bu cihazda böyle sorunlar yaşamak beni çok üzüyor bununla da kalmayıp cihazımla ilgili yaşadığım sorunlar gerek öğrenim gerek günlük hayatıma da yansıyor. Dönem projelerim için fazlasıyla vakit kaybettim, yetişip yetişmeyecekleri meçhul, haftalık ödevlerimi yapamıyorum ve hocalarımdan toplum içinde bilgisayar getirmediğim için (cihazım benden çok serviste duruyor) azar işitiyorum, puanlarımı kırıyorlar. Ben artık cihazımın tamir olacağına dair inancımı tamamen yitirdim ve cihazımdan soğudum. Her servise gönderişimde cihazınızın gerekli işlemleri tamamlandı, değişmesi gereken parçaları değişti bir daha bu sorunu yaşamayacaksın denerek gönderiliyorum, evime geldiğimde cihazımı kullanmaya başladığım dakika sorunlarımın giderilmediğini fark ediyorum yani her seferinde hüsrana uğruyorum. Başta problem çözüm merkezi başkanı Bulut Bey'den daha sonra tüm Monster yetkililerinden durumumla ilgili kalıcı bir çözüm üretilmesini, hatta mümkünse cihazımın değiştirilmesini talep ve rica ediyorum çünkü ben cihazımın artık tamir edilemeyeceğini, edilse dahi düzen tutmayacağını düşünüyorum.

26 Ocak 2023 21:34

Monster Abra a5 v18.2 cihazımda defalarca servise gidip gelmesine rağmen çözülmek bilmeyen görüntü ve ses donması, normal kullanımda saniyelik cihazın takılı kalması / donması sorunu yaşıyorum bununla ve farklı sorunlarla ilgili 2 ay içinde 4-5 defa servise gidip geldi cihazım. Ben

https://www.sikayetvar.com/monster-notebook/monster-notebook-video-izlerken-goruntu-ses-donmasi Yukarıdaki linkte daha önceden açmış olduğum şikayet bana aittir. Ben artık cidden servise gidip gelmekten özellikle maddi olarak çok yoruldum. Şehir dışında üniversite öğrencisiyim ben, YBS bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Benim derslerim genellikle bilgisayar üzerinden, hazırlayıp teslim etmem gereken dönem projelerim, haftalık ödevlerim oluyor ve ben her servise gidip gelişimde Ankara şubesine gelirken yol ücreti ödüyorum, ben maddi imkanları çok kısıtlı olarak öğrenim hayatını devam ettiren, hatta öyle kısıtlı ki bir kıraathanede garsonluk yaparak ucu ucuna geçinen bir öğrenciyim. Fırsat bulup da biriktirdiğim paraları bir araya getirerek almış olduğum bu cihazda böyle sorunlar yaşamak beni çok üzüyor bununla da kalmayıp cihazımla ilgili yaşadığım sorunlar gerek öğrenim gerek günlük hayatıma da yansıyor. Dönem projelerim için fazlasıyla vakit kaybettim, yetişip yetişmeyecekleri meçhul, haftalık ödevlerimi yapamıyorum ve hocalarımdan toplum içinde bilgisayar getirmediğim için (cihazım benden çok serviste duruyor) azar işitiyorum, puanlarımı kırıyorlar. Ben artık cihazımın tamir olacağına dair inancımı tamamen yitirdim ve cihazımdan soğudum. Her servise gönderişimde cihazınızın gerekli işlemleri tamamlandı, değişmesi gereken parçaları değişti bir daha bu sorunu yaşamayacaksın denerek gönderiliyorum, evime geldiğimde cihazımı kullanmaya başladığım dakika sorunlarımın giderilmediğini fark ediyorum yani her seferinde hüsrana uğruyorum. Başta problem çözüm merkezi başkanı Bulut Bey'den daha sonra tüm Monster yetkililerinden durumumla ilgili kalıcı bir çözüm üretilmesini, hatta mümkünse cihazımın değiştirilmesini talep ve rica ediyorum çünkü ben cihazımın artık tamir edilemeyeceğini, edilse dahi düzen tutmayacağını düşünüyorum.

17 Ocak 2023 20:11

Ekte görüntülenememesine karşın sorunu buraya da ekliyorun

18 Ocak 2023 08:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

18 Ocak 2023 11:59

Değerli Emir S., Teknik destek uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşme sonucunda cihazınızın teknik servisimizde incelenmesine karar verilmiştir. Ürününüz hakkında yapılacak değerlendirmeden sonra size tekrar bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Bulut

26 Ocak 2023 20:34

Sorunun SSD de olduğu söylendi ve bunun üzerine SSD değiştirilerek sorunun giderildiği artık bu sorunu yaşamayacağım söylendi. Fakat sorunum aynı şekilde devam ediyor. Buradan Problem çözüm merkezinden beni arayan Bulut bey'den ricam lütfen yardım edin, her sorun olduğunda ben Konya'dan gelip gidiyorum, artık servise gidip gelmekten yoruldum fakat bana maddi olarak verdiği zararın yanında bu durumu söylemek bile komik olacaktır. Ben çalışarak okuyan, maddi imkanları çok ama çok kısıtlı bir öğrenciyim. Uzun zaman hevesle para biriktirip aldığım cihazımda bu sorunlarla karşılaşmak inanın beni çok üzüyor. Ben artık bu cihazın tamir olmayacağı, olsa bile düzen tutmayacağını düşünüyorum. Lütfen yardım edin, mümkünse değişim talep ediyorum. Bahsettiğim üzere YBS bölümünde üniversite öğrencisiyim ve dönem projeleri oluyor, derslere bilgisayar götüremediğim için (cihazım benden çok serviste duruyor) toplum içinden hocalardan azar işitiyor, ödevlerimi, projelerimi yapamıyor ve puanlarım kırılıyor. Değişim Talep ediyorum.

22 Şubat 2023 13:44

Servise Sağlam Teslim Edilen Mouse Arızalı Şekilde Geri Gönderildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

29 Ağustos 12:21
servise-saglam-teslim-edilen-mouse-arizali-sekilde-geri-gonderildi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Tüm Monster Notebook Mouse Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri