Monster Notebook Tulpar T7 V22.2 Ekran Kartı Sorunu

31 Ocak 2024 21:30

Merhaba, ben bir Tulpar T7 V22.2 sahibiyim, cihazı yaklaşık 2 sene önce aldım ve aldığımdan beri tahminimce ekran kartıyla ilgili bir sorunu mevcut. Bunun için birçok kez teknik servise başvurduğum halde herhangi bir sonuç alamadım. Her seferinde çok kısa süre (1, 2 gün gibi) sonra sorunla tekrar karşılaştım.
Cihazda oyun oynarken ekranda farklı renklerde çizgiler ve şeritler beliriyor. Cihaz ofis modunda ve normal kullanımda oyunlardaki kadar olmasa da yine aynı problem devam ediyor. Normal kullanımda karşılaştığım sorunu ekte paylaştım.
Cihazı son servise verdiğimde sanıyorum bu problemle ilgili LCD değişimi yapılmış ancak yukarıda da belirttiğim gibi yine bir düzelme yaşamadım.

Son olarak, cihazın garanti süresi 24 gün sonra bitecek ve problem çözülmezse garantisi bittikten sonra bu problemle ilgili herhangi bir parça değişikliği için ücret ödemek istemiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

31 Ocak 2024 21:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Şubat 2024 13:42
01 Şubat 2024 23:15

Evet aradığınızı gördüm de banka arıyor sandım kusuruma bakmayın. Önerdiklerinizi deneyeceğim ve yakın zamanda tekrar teknik servise götüreceğim.

Mert
Mert

Aynı sorun bende de var ben bilgisayarı alalı 14 ay oldu son 2 aydır var bu sorun v 20.4 kullanıyorum. Mesela Valorant oynarken bulutların üstünde yeşil sarımtırak çizgiler renk değişimleri oluyor sendeki sorun da böyle mi? Ve çözüm olarak ne yaptılar söylersen sevinirim

Yukarıda önerdiklerini dene sende olmadı teknik servise götürelim. Bu seferde düzelmezse çıldırırım artık okulda başlıyıcak 10 güne ne yapacağım acaba teknik servisteyken PC

Böyle bir şey evet, de çözüm yok ki olm götürdüm kaç sefer aynı gene. Oyun falan oynamıyorum bir de PDF açıyorum sadece orada bile yapıyor delirtecek.

Barış sonuçtan memnun

19 Şubat 2024 10:25
"Buradan Mert beye teşekkür ederim, tam olarak istediğim olmadı fakat ciddi bir miktar indirim yaparak en azından değişim ücretini daha cüzi bir miktar yaparak işimi bir nebze kolaylaştırdılar."
Halit sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2024 13:12
"Monster'den beklediğim aksiyon sonunda gerçekleşti Atakan beye teşekkür ediyorum. Süreç biraz uzamış olsa da mağduriyetim kalmadı."
Monster Tulpar Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

Monster Notebook Kategorileri