Berke sonuçtan memnun değil

Monster Notebook Tulpar T5 V20.3 Takılma Sorunu

23 Haziran 2023 15:50

T5 v20.3 cihazım ile oyun oynar iken birkaç saat sonra anlık olarak şarj seviyesi %99 seviyesine düşüp birkaç dakika sonra takılma sorunu yapıyor. Eğer hoparlör üzerinden oyun oynuyorsam ''drrr'' sesi vererek 5 saniyeliğine takılma problemi yapıyor. Daha önce servise gönderdiğim vakit işletim sistemi kaynaklı bir hata olduğunu ve yeniden kurulması gerektiğini söylemişlerdi fakat sıfır kurulum yapmama rağmen yine bu problem çözülmedi. Problemin Monster Control Center uygulamasından kaynaklandığını veya cihazımdaki adaptörün yetmediğini düşünüyorum çünkü Control Center uygulamasını kaldırdığım vakit bu problem hiçbir zaman olmuyor veya cihazımdaki pil %99 seviyesine düşmüyor. Muhtemelen cihazda 130W gibi değerlere çıkmadığından dolayı adaptör de yetiyor olabilir. Bu konu ile ilgili bir çözüm bulunursa sevinirim teşekkürler. Eğer bir önceki servis kaydıma bakmak isterseniz buraya bırakıyorum ''KAR062318056''
Ek olarak tartıştığımız Technopat konusunda buraya bırakıyorum.

23 Haziran 2023 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Haziran 2023 16:08

Değerli Berke Ç., Aşağıdaki bağlantı üzerinden farklı bir kontrol merkezi sürümünün cihazınıza temiz kurulumunu yapmanızı öneriyoruz. https://we.tl/t-Wfxjm7aATJ Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

23 Haziran 2023 16:40

Tekrardan merhabalar Mert bey Control Center 4.8.47.9 sürümünün gerekli kurulumları yaptıktan sonra yaklaşık 5 dakika sonra yine aynı durumu yaptı (Bu kısımda 2 kez cihazımı yeniden başlattım hem yeni sürümü siler iken hem de kurduktan sonra) Devil May Cry oynar iken tekrardan cihazım takıldı. Video kaydını tekrardan buraya bırakıyorum teşekkürler.

23 Haziran 2023 17:41
23 Haziran 2023 17:45

Mert bey zaten servisten geldikten sonra ilk işim bilgisayarıma sıfır kurulum yapmak oldu cihazımdaki sürücüler güncel ve bir sıkıntı bulunmuyor. (Intel Support assistant, Windows Update ve Geforce Experince'da sürücülerim güncel olarak görünüyor) Dediğim gibi sıfır kurulum bir çözüm olmadı ve hala takılma problemleri devam ediyor sanırsam cihazın servis tarafından tekrar görülmesi gerekiyor destekleriniz için teşekkür ederim Salı gününe randevuyu aldım ve cihazı Kadıköy servisine bırakacağım.

05 Temmuz 2023 15:17

Videolar ve belgeler.

05 Temmuz 2023 23:32

Saat 16:23'te Furkan beyle konuştuk ve sorunun şu anlık olmadığının neden kaynaklandığını bile anlayamadığımı söyledim ve cihazıma format atacağımı söyledim ve o da bu durumu onayladı ve cihazı test etmem gerektiğini eğer bu problem devam ederse cihazı tekrardan servise yönlendirmemiz gerekebilir demişti ve yine bu problemi yaptı beni teknik servisten yetkili bir kişinin aramasını istiyorum ve ek olarak son video kaydını da buraya bırakıyorum. Video da bir şeyi yanlış söylemişim düzelteyim dedim birkaç dakika sonra değil oyunun ana menüsüne geldiğim anda cihaz gücü kesiyor.

06 Temmuz 2023 13:11

Teknik servisten bir yetkili arkadaşın beni aramasını bekliyorum.

20 Temmuz 2023 12:27

Rica etsem artık beni arayabilir misiniz? Şikayet Var sağ olsun yeni konumu daha yayına bile almadı 😊

Yorumlar (7)

Faruk

Merhabalar hocam birebir aynı sorunu yaşıyorum benzer aşamalardan geçtik, ana kart değişimi ve cihaz değişimi ancak sorun çözülmedi. Son gönderimde temizlik yapıp cevap dahi vermeden geri yollandı cihaz. Serinin hatalı olduğunu kabul edip yollamıyorlar farklı bir model. Çalışanlar maillere dönmüyor artık ghostlanıyoruz. Ben bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne de yazdım umarım devletimiz artık bir çözüm bulabilir. Senin konunun da takipçisi olacağım umarım çözüme kavuştururuz.

Faruk

Şimdi aradılar talebim doğrultusunda, ürünü pazar yerinden aldığım gerekçesiyle farklı modelle değişimini yapmadılar, ne fark ediyor anlamadım. Monster sitesinden alsam yapacaklarmış. Gerisini tüketici hakem heyetiyle halledeceğiz herhalde. Bana kusurlu ürünün sorununu çözmek yerine 2 sene önceki paranın iadesini teklif ediyorlar. Monster'e yakışmadı

Faruk

Niye farkını vererek üst modeli kabul etmiyorlar? 2 sene önceki parasıyla şimdi yakın özellikleri dahi alamayız

Berke

Ben bayağı uğraştım ilk önce üst model istemiştim fakat kabul etmeyip iade kabul etmek durumunda kaldım Umarım ki en sonunda çözüme kavuşursunuz

Yağız

Yaklaşık 2,5 yıldır Tulpar T7 20.3 kullanıyorum. Oyunlarda 5-10sn donar ardından hiçbir şey yokmuş gibi devam ederdi. Bunu da yarım saatte bir tekrarlardı. Garantiye gönderdim ve cihazımı yenilediler. Yenilenen cihazda da aynı problemi yaşadım. Sizin durumunuz ile aynı olduğunu düşünüyorum. Aylar süren araştırma ve testler sonucunda kendimce sorunun kaynağını tespit ettim. Sebebi kesin bu demiyorum ancak benim için çözüm yolu buydu. Oyun esnasında donanımlarımın takibini yaptığımda bu durumun yalnızca ekran kartım voltaj limitine takıldığı zamanlarda ortaya çıktığını fark ettim. Yani ekran kartı olması gerekenden fazla voltaj çekmeye çalıştığı için limitleniyordu. MSI Afterburner uygulaması yardımı ile kendi ayarımı yaparak, NVIDIA'nın resmi sitesinden paylaştığı frekans ve voltaj değerinde limitledim. Bu sayede sorunum çözüldü. Bu çözümü uygulamanıza yardımcı olmamı isterseniz discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Discord ıd: yagizd2.

Yağız

Tamamdır. Rica ederim. Verdiğim discord hesabı yan hesabım bu nedenle oradan ulaşmanız zaman alabilir. İhtiyaç halinde buradan yorum yazarsanız mail bildirimi ile daha çabuk görürüm.

Berke

Cihazım şu an serviste üst model değişimi veya iade talep ettim yardımlarınız için çok teşekkürler fakat cihaza kesinlikle undervolt işlemi yapmak istemiyorum çünkü ben o kadar para vermişim tam performans almam gerekiyor artık Teknik servise kaldık eğer yardıma ihtiyacım olursa sizlere yazarım hocam çok teşekkürler.

Yağız sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 19:49

28 Mayıs 2023 12:01
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop En Büyük Pişmanlığımsın

30 Mayıs 2023 22:02