Halid sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook 'ta Coil Whine Problemi

17 Mart 2023 21:31

9 Mart 2023 tarihinde Monster Notebook internet sitesi aracılığıyla Abra A7 v14.3.4 modelini satın aldım. Ürünü oyun bilgisayarı adı altında sattıkları için oyun testi yapmak adına yüksek grafik gerektiren oyunlarda bilgisayarı test ettim. Test ederken sadece gaming modda veya turbo moddayken bilgisayarın içinden rahatsız edici bir cızırtı sesi geldiğini fark ettim. Sorunu araştırdığımda bu sorunun coil Whine denilen arıza olmayan ancak her kartta olmayan ve zaman geçtikçe artan bir ses sorunu olduğunu öğrendim.

Bu sebepten ötürü 14 Mart 2023'te saat 12:17'de Ankara Söğütözü Monster şubesine bilgisayarın değişimini istediğimi ilettim. Bana cihazın Exper tarafından inceleneceğini ve uygun görülürse değişim yapılacağını söylediler. Aynı gün akşam saat 19 civarında cihazınızla ilgili işlemler tamamlandı şeklinde mesaj yolladılar. Ertesi gün cihazı almaya gittiğimde teslim gişesinde bekleyen eleman bilgisayarımı bana getirdiğinde hiçbir işlem yapılmadığını değişim olmayacağını söyledi. Ciddiyetsiz ve sırıtır bir tavırla cihazınızdan gelen component sesleri normaldir diyerek cihazı bana geri verdi.

Tek kelime etmeden çıktım. Şimdi ben bu kadar dişimden tırnağımdan artırarak para vermişim 25 kuruşluk poşetin parasını bile faturaya eklemişsiniz. Ben bu sesi duymak zorunda değilim, bu ses beni rahatsız ediyor. Component sesi olduğunu ben de biliyorum bu yeterli bir açıklama değil. Koşulsuz şartsız 15 gün iade hakkınız var diyorsunuz. O zaman değişim de yapabilmelisiniz. Ben ürünümün bu rahatsız edici sesi çıkarmayan başka bir ürünle değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup ürünü de iade edeceğim.

17 Mart 2023 21:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

20 Mart 2023 21:45

Batuhan
Batuhan

Bende de aynı sorun var çözebildin mi?

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Satış Danışmanlarının İlgisizliği Alışveriş Hevesimi Kırdı

23 Mayıs 2025 18:36