Monster Notebook Şarjı Hiç Gitmiyor.

14 Ağustos 2024 19:15

2020 de aldığım Monster notebook abra 16.6 adlı laptopum şarjda 5 dakika gidiyor. İnanılır gibi değil. Normalde ben bu bataryanın iyi olmadığın biliyordum 1 sene önce ortalama 30 dakika gidiyordu güç ayarları falan yapıyordum performanstan kısarak falan ancak 30 dakika gidiyordu ama şimdi şarjsız 5 dakika gidiyor gitmiyor. Zamanında garantiye veremedim çünkü İstanbul'da yaşamıyorum ve laptopun başına kargoda gelecek şeylerden sorumlu benmişim. Bu nedenle gönderemedim. 4 senelik laptop, ismi laptop. Laptopun amacı taşınılabilir bir bilgisayar değil mi? Benim üniversitem başlayacak ben ne yapacağım şimdi ya. Birkaç şikayet daha okudum aynı abra 16.6 için şikayetler mevcut batarya hakkında. Bizzat aynı şekilde, sanırım buradan ürünün bataryasının "kronik sorunlu" olduğunu anlıyoruz. Ben maalesef mağdurum. Lise öğrencisiydim, evde bakıyordum taşımıyordum, arada kütüphaneye giderdim oraya da şarj aletini götürürdüm çünkü 40 dakika veriyordu şarj max. Ama benim eylülde üniversitem başlayacak ben ne yapacağım inanın gerçekten hiçbir şey bilmiyorum. 4 senelik bir cihaz sonuçta böyle olmaması gerekirdi, hepimizin evlerinde zamanında normal laptoplar olmuştur eskiyen :) onlar bile yılların laptopu olmasına rağmen saatlerce gidebiliyor. Fakat ben özel olsun diye fazla para verdiğim Monster notebookumun şarjının 5 dakika gitmesine çok üzülüyorum. Umarım Monster benim gibi bir öğrenciyi mağdur etmez ve bu mağduriyetimi giderir. #abra16.6 Saygılar

14 Ağustos 2024 19:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Ağustos 2024 11:26

Değerli Semih K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Emre sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 14:27
"Hızlı bir şekilde dönüş yapılması Müşteri Temsilcisi arkadaşın ilgisinden memnun kaldım. Teşekkürler..."
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Batarya Şişmesi Ve Ücret Talebi

19 Eylül 2024 20:19
Can sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 17:35
"Ürünümü yarın Ankara Söğütözü mağazasına teslim edeceğim umarım batarya sorunum çözülür teşekkürler Monster"
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Servis ve Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı

23 Temmuz 22:05
Ümitcan sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 15:31
"Şikayetimin yazılmasından 15 dakika sonra Mert bey tarafıma ulaşım sağladı. Uzaktan bağlantı ile birkaç ayar değişikliği yaptı ve gerekli bilgilendirmeleri tarafıma aktardı. Beraber test ettik ve sorunum ortadan kalkmış gözüküyor. Hızlı ve anlayışlı iletişimi için de ayrıca kendisine teşekkür ederim."
Monster Notebook Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru