28 Haziran 2023 03:44

Monster Bilgisayar ve Pusat Business Pro Bluetooth Kablosuz klavye aldım ve Ürünleri 1 haftadır kullanıyorum klavyede bir sorun tespit ettim, klavye ile bilgisayar arasındaki bağlantıda kopmalar oluyor. Sorun olmayan bir klavye ile değişim talep ediyorum.

28 Haziran 2023 03:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Haziran 2023 14:03

Değerli Harun S., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

29 Haziran 2023 16:57

Telefon görüşmesinde dediğiniz gibi başka bir bilgisayar ile de denediğimde bağlantı kopmaları oldu, aynı zamanda bir harfe bastığın zaman harf basılı kalıyor. Örneğin "merhaba" yazacaksın "merrrrrrrrrrrrrrrrrrrhaba" yazıyor. Lütfen bozuk olmayan bir klavye ile değişim yapın piyasada 200-300 TL'ye onca klavye varken iyisi olsun deyip 1000 TL verdiğimiz klavye insanı çileden çıkarıyor. Paramız ile mağdur oluyoruz.

29 Haziran 2023 19:39

Başka bir bilgisayarda denedim 2 saat aralıksız kullandım bağlantı kopmadı. Klavye ile birlikle aldığım Monster Abra A5 V17.4 İ7 rtx3060 Bilgisayarıma bağlandığımda 10 dakika içinde bağlantıda kopmalar oluyor. Monster Servisinden Destek Bekliyorum.

30 Haziran 2023 02:38

Bilgisayarın Bluetooth sürücülerini güncellediğim halde sorun devam ediyor. Bu arada klavye genelde bilgisayar oyununa girdiğimde kopmaları yaşıyorum. Bir önceki Mesajımda başka bilgisayarda denerken sadece word dosyasında denemiştim. Sorun klavyede mi Sıfır Monster bilgisayarın sürücüsündemi çözemiyorum. Bu yüzden klavyenin yenisi ile değişimini talep ediyorum. Arkadaş tavsiyesi üzerine Monster Bilgisayar ve Klavye aldım fakat şu an pişmanım...

30 Haziran 2023 15:12

Değerli Harun S., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

08 Temmuz 2023 21:06
Monster Notebook Pusat Business Pro Bluetooth Kablosuz Klavyede Bağlantı Sorunu

Süreç hakkında açıklamada bulunayım. Klavyenin değişimi yapıldı. Fakat gelen klavyede de aynı sorunlar devam ediyor, aynı zamanda gelen klavyenin f7ve f8 tuşları boyunca uzanan saç kılı mevcut. Klavyenin iade edilmesini ve ücretin kredi kartıma aktarılmasını talep ediyorum.

08 Temmuz 2023 21:40

İsmail

Aynı şekilde sorun bende de var servise gönderdim değişim yapıp yenisini gönderdiler sözüm ona. İade de edemiyorum N11 üzerinden aldım üzerinden 1 aydan fazla süreç geçti. Tekrar servise gönderdim ne sonuç çıkacak bilmiyorum. Sizim sorununuzu nasıl giderdiler?

Enver
11 Şubat 2024 01:16

Emre
29 Eylül 2024 22:38
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Bluetooth Kablosuz Klavye Bağlantı Ve Tuş Sorunları

Murat