Umut sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Onarım Sıkıntısı, Sorunların Çözülmemesi

01 Kasım 2023 12:59

Monster notebook abra A7 V14,2 kullanıcısıyım. Bu bilgisayarı 6 ayda ikinci kez garantiye gönderişim olacak. İlkinde ekran kasası ve klavye sorunu için gönderdim fakat klavye sorunum çözülmedi. Ekran içinde kullanıcı hatası olduğu söylendi ve 800 TL para istendi. Ekrandan yanı bir sıkıntı yok fakat klavye geldikten 2 gün sonra bozulmaya başladı. Özellikle shift ve backspace tuşu sıklıkla gitmekte. Bu sorunu tekrar yaşamam dahilinde Tüketici Hakları mahkemesine başvuruda bulunacağım.

09 Kasım 2023 11:10

Monster notebook sitesinden aldığım abra A7 V14.2 model ürünü bugün üçüncü kez garantiye göndereceğim. Bir hafta önce klavyesi için bir şikayet yazmıştım. Yazdıktan sonra Monster notebook ekibi beni aradı, sorunumun en kısa sürede çözüleceği belirtildi ve sorunun tekrar yaşanmayacağı şekilde tekrardan bana iletileceği söylendi. Dün bilgisayarımı aldım fakat geldiğinden beri asla açılmıyor, hiçbir şekilde güç tuşuna bassamda tepki vermiyor. Yetkilisi servisi aradım ve bana tuş kombinasyonları yaptırdı. Hiçbir işe yaramadığını söylediğimde, tekrardan servise göndermemi söyledi. Ben servise göndermekten sıkıldım. Ya bir çözüm bulun ya da ürünümün değişmesini istiyorum. Haklarımı biliyorum, gerekli mecralara başvurmaktan çekinmeyeceğimi belirtmek istiyorum.

01 Kasım 2023 13:04 (Şikayetten 5 dakika sonra)

01 Kasım 2023 13:19

Değerli Umut G., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Teknik Servis Ücretli Hizmet Sonucu Bozuk Bilgisayar Gönderdi

27 Kasım 2023 16:41
Monster Teknik Servis Ücretli Hizmet Sonucu Bozuk Bilgisayar Gönderdi

01 Ağustos 2024 12:14
Monster Notebook Abra A5 V17 3.4 15.6 Şikayet Var

12 Temmuz 2024 00:52

03 Nisan 2024 15:40
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisinde Yedek Parça Krizi

14 Mart 18:12