Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Oldukça Kötü Bir Marka

06 Aralık 2023 21:00

İlk kurulduğu zaman da almıştım, sonra markayı değiştirdim ve yine aynı markayı tercih ettim. Ancak her iki cihazda da hiç memnun kalmadım, gerçekten sıfır memnuniyet.

İşçilik çok kötü; kullandığım süre boyunca laptopu neredeyse hiç yerinden kaldırmamama rağmen resmen parça parça dökülüyor. Plastik ve işçilik kalitesi çok düşük. Servise gönderiyorsunuz ve geri göndermeleri en az iki hafta sürüyor. Şimdi de fanımdan garip sesler gelmeye başladı.

İlk laptopla ilgili bir sorun olduğunda şikayet etmiştim ve bana telefonla ulaşıp ürün değişimi yapabileceklerini, ancak bir daha şikayet etmeyeceğime dair bir belge imzalamamı istemişlerdi ki bu muhtemelen yasal olmayan bir teklifti.

Bu durumu kanıtlayabilirim çünkü elimde ses kaydı mevcut. Kısacası, profesyonellikten uzak ve oldukça kötü bir marka olduklarını düşünüyorum.

06 Aralık 2023 21:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

07 Aralık 2023 10:26

Değerli Eyüp E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
17 Şubat 20:09

Atilla
20 Kasım 2024 09:01
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Mahsun
06 Mayıs 13:28
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
01 Şubat 23:56