Arda sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Huma H5 V4.2 Kasa Sorunları

14 Ağustos 2024 20:43

Monster marka Huma H5 V4.2 modelli bir cihaza sahibim ve Monster'da ki kasa sorunları maalesef devam ediyor. Daha önce kasa sorunlarından ötürü değişen cihazımda yeniden kasa sorunları baş gösterdi. Ekleyeceğim videoda daha detaylı görebilirsiniz.

Monster markasına değer verdiğim, sevdiğim ve saydığım nadir markalardan biri olduğu için buraya yazmak istemiyordum fakat bu noktaya kadar geldi. Bu durumu bile isteye, mutlu olarak yazdığımı düşünenler varsa düşünmesinler; konu bu noktaya kadar geldi.

Mail ile gönderdiğim görüntülerde plastik kasa olduğundan bu esnemenin normal olduğunu ve hiçbir şey olmadığını savundular. Defalarca kez mail attım, durumu anlattım, farklı kişilere sordum, cevap aynıydı. Daha önceden bana çok fazla yardımcı oldular fakat şu an yardımcı olmuyorlar.

Yardımcı olurlarsa şikayetimi kaldıracağım. (Bu arada başta genel müdürlükten M** Bey'i ve gerek teknisyen, gerek teknik servis sorumluları, gerek teknik servis banko sorumluları olsun, ismini hatırlayamadığım birkaç arkadaş var, onları tenzih ederim. Kendileri çok yardımcı oldular öncesinde.)

14 Ağustos 2024 20:47 (Şikayetten 4 dakika sonra)

15 Ağustos 2024 10:12

Değerli Arda Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Arda
22 Ağustos 2024 19:28

Atakan bey merhabalar tekrardan iletişime geçer misiniz acaba bu sabah konuştuk kontrol edeceğimi belirttim kontrol ettim fakat aynı sorun devam ediyor

31 Temmuz 2024 12:27
Ali sonuçtan memnun

06 Ağustos 2023 18:16
"Benimle iletişime geçen müşteri hizmetleri çalışanı arkadaşlar çok ilgiliydi. İnisiyatifler alındı ve laptopun RAM değişimleri ücretsiz olarak sağlandı, aradaki fark da mouse hediyesi olarak verildi. Teşekkürler Monster müşteri hizmetleri. Ne kadar yorulmuş olsak da sonuca ulaşmak güzel."

Monster Notebook Huma H4 - Teknik Servis Ve Ürün Kalitesi Çok Kötü

18 Temmuz 2024 16:31
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 15:24
Dikkatle Okuyun. Monster Bilgisayara Güvenim Hiç Kalmadı.
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Vida Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

14 Haziran 17:30