Monster Notebook GPU Değerinin Anlık 0 A Düşmesinden Oluşan Drop Sorun

Monster Notebook GPU Değerinin Anlık 0 A Düşmesinden Oluşan Drop Sorun
23 Haziran 2023 23:08

Yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım laptopumda oyunlardaki ani GPU yüzdesinin 0 Lara kadar düşmesi sebebiyle yaşadığım droplar oyunu oynanmayacak hale getirdi. Bende garanti kapsamındaki cihazımı Monster yetkili servisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda evde bir çözüm sağlanamayacağını söyledikleri için taraflarına cihazımı göndermemi istediler. Cihazımın gönderimini gerçekleştirdim ve Monster yetkili servisi cihazımın sorununun giderildiğini ve performans testlerinden başarıyla geçtiğini söylediler. Cihaz 23.06.2023 tarihinde elime ulaştı. Aynı sorunların devam ettiğini hatta arttığını gözlemledim. Tekrardan Monster yetkili servisini aradım. Yetkili servis çalışanı kontrol merkezini silinip yüklenmesini 3 kere tekrarlattı fakat sorunum hiçbir şekilde düzelmedi. Bu yöntem işe yaramayınca bilgisayarıma format atmamı istedi. Format atma işlemini yaptım fakat hala aynı sorunlar devam etmektedir. Yeterli kontroller yapılmadan cihaz tarafıma gönderildiği için aynı sorunları yaşamaktayım. Yetkili kişiler ile ne yaparsam yapayım görüşemiyorum. Sorunumun çözülebilmesi için işin ehli bir yetkili kişi ile görüşmek istiyorum. Monster almayı düşünen kişilere yaşadığım sorunu görebilmeleri için video ve fotoğrafları eke ekledim.
Not:videoda görüldüğü gibi GPU kullanımın sıfıra inmesiyle beraber klavye ışığı kapanıp tekrar açılıyor.

23 Haziran 2023 23:11 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Haziran 2023 13:14

Değerli Yahya B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

Monster Bilgisayarımda Tekrarlayan Çökme Sorunu Çözülmüyor

23 Temmuz 2025 20:58
Monster Bilgisayarımda Tekrarlayan Çökme Sorunu Çözülmüyor
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 16:08
Monster Notebook Dan Şikayetçiyim! Oyun Oynayamıyorum
Monster Notebook Dan Şikayetçiyim! Oyun Oynayamıyorum
Emre sonuçtan memnun değil

31 Temmuz 2024 12:07
Monster Notebook Performans Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"

Monster Notebook Kategorileri