Kayhan sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Gamepad Plastiğinin Parçalanması Ve Tedariği Sorunu

19 Ekim 2023 09:37

20 Eylül 2021 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Monster'un kendi kullanıcısından yani yetkili satıcısından "Monster Pusat Pro Gamepad" satın aldım. 2 yıl boyunca gayet güzel kullandım ve aşırı memnun kaldım. Cihazdan zaten genel itibariyle memnunum hiçbir sorunum yok. 1 hafta öncesinde rb ve lb (klasik bilinen adla R1 ve L1) tuşlarının altındaki silikon plastik parçalanmış ve değişmesi gerekiyor. Çok basit bir işlem yenisi gelecek ve takacağım çalışacak. Bunun için servise göndermemi istiyorlar. Bana parçayı gönderirseniz ben takarım işi yokuşa sürmenin bir anlamı yok gerçekten. Lütfen bu sorunumu çözüme kavuşturun. Monster sitesi üzerinden destek açtım ve sorunum giderilmemesine rağmen giderildi diye kapatılmış, çağrı merkezinden aradım tekrar kayıt açtırdım ve muhtemel bunu da öyle kapatacaklar. Lütfen bu kadar basit bir durumu zorlaştırmayın. İyi günler.

19 Ekim 2023 23:24

20 Eylül 2021 tarihinde "Monster Pusat Pro Gamepad" satın aldım. 2 yıl boyunca gayet güzel kullandım. 1 hafta öncesinde rb ve lb (klasik bilinen adla R1 ve L1) tuşlarının altındaki silikon plastik parçalanmış ve değişmesi gerekiyor. Çok basit bir işlem yenisi gelecek ve takacağım çalışacak. Bunun için servise göndermemi istiyorlar. Bana parçayı gönderirseniz ben takarım işi yokuşa sürmenin bir anlamı yok gerçekten. Siteleri üzerinden Ticket açıyorum çözüme kavuşmadan kapatıyorlar. Aramak için arıyorlar ve çözüm yok. Her yere şikayetimi, derdimi yazıyorum kimse ilgilenmiyor! Bu nasıl kurumsallık? Bu nasıl Monster notebook anlayışı? Hani sizler her ürününüzün arkasındaydınız? Bana ufacık bir silikon gönderemiyorsunuz? Bir müşteri temsilciniz arıyor cihazı gönderin yapıp gönderelim, diğer müşteri temsilciniz arıyor cihazı göndermiyorsanız zaten parçamızda yok diyor, tedariği yapılmıyor diyor vs... Müşterilerinizi başından savmak için binbir çeşit bahaneler, yalanlar... Yazıklar olsun. Sizlerden ben bir daha tek bir iğne bile almam, kimseye önermeyeceğimi de bilin! Ben etrafımda en az 7-8 kişiye Monster ürünleri aldırdım ama yazıklar olsun gerçekten ufacık bir parçayı bile gönderemiyorsanız yazıklar olsun. Cihazımın garantisi yok parasıyla alayım diyorum ona da yok. Ne var sizde pardon ama ne var? Ben inat ettim, çağrı merkezinde yöneticilik yapmış birisi olarak bu işin peşini asla bırakmayacağım.

19 Ekim 2023 10:44

Aşağıdaki şikayetime istinaden beni aradılar ve cihazı ısrarla kendilerine göndermemi istiyorlar... Cihaz Adana'dan İstanbul'a gidecek orada tamir edilecek vs süreci olabildiğince uzatacaklar. Garantisi bitmiş bir ürün için ve ufacık toplu iğnenin arkası kadar bir parçayı bana göndermeyip ve bunu da ticari amaçla bir yerlere satışını yapanlar var gibi saçma sapan bir bahane sunarak tarafıma ısrarla göndermiyorlar. Yazıklar olsun hani ürünlerinizin arkasındaydınız, Müşteri memnuniyeti hani sizin için önemliydi... Ve bunun sonucunda aşağıdaki görselde görebileceğiniz üzere sözde bana gerekli bilgilendirmeler yapılmış ve memnuniyetim sağlanmış... Yazıklar olsun konuyu her yere taşıyacağım.

Ek
19 Ekim 2023 09:39 (Şikayetten 2 dakika sonra)

19 Ekim 2023 10:13

Değerli Kayhan D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Kayhan
19 Ekim 2023 10:27

Bilgilendirme yapılmadı, dayatma yapıldı ve sorunumu çözmediniz. Tüketici Hakem Heyeti, CİMER, sosyal medya üzerinden her yerden memnuniyetsizliğimi dile getireceğim. Toplu iğnenin arkası kadar bir parça için yaptığınız, direttiğiniz konu akıl alır gibi değil. Böyle saçma bir duruma beni maruz bıraktığınız içinde hiçbir şekilde ardını bırakmayacağım bilin istedim.

Kayhan
24 Ekim 2023 14:53

Uzun uğraşlar sonucu bulunduğum bölgede herhangi bir kargo şubesinin olmadığını ikna ederek iki küçük parçayı tarafıma gönderdiler. Teşekkür ediyorum.

Atabey sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Pusat Gamepad: Sorunlu Titreşim Ve Yetersiz Servis Deneyimi

17 Kasım 2024 00:15

05 Temmuz 2023 16:39
Wkn sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 18:51
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Clutch Gamepad Pusat'ta Yaşanan Sorunlar!

10 Ağustos 18:29
Monster Notebook Kategorileri