Monopoly Ortaklık Oyununda Sorun Var

Çağla
28 Nisan 2024 21:47

Ortaklık oyununda karşı taraf son kasayı açmış olmasına rağmen ben daha ikinci ödülü almış bulunuyorum. Bu durum gerçekten şaşırtıcı. Nasıl olur da böyle bir saçmalık meydana gelir? Sonuçta ortak, yani diğer oyuncu 45 bin puan yapmış; ben ise sadece 2 bin puan görebiliyorum. Ancak normal şartlar altında karşı tarafın ödülleri tamamlamış ve bitirmiş olması gerekiyor, ama bu bana yansımıyor. Şu anda kendi çabamla bu durumu düzeltmeye çalışıyorum. Diğer ortaklarım işi bitirdi, ancak benim bakış açıma göre zar da kalmadı, jeton da. Bu işleyişin nasıl olduğunu anlayamadım. Lütfen acil bir çözüm bulun.

28 Nisan 2024 21:51

İsim değişikliği yapamıyorum Facebook hesabı ile bağlantı yaptığım zaman Ö** olarak çıkıyor hesabımız eşimle ortak ama oyuncu kişisi Ç*** yazmak istiyorum yazmak için yer bile yok diğer kişilerde böyle bir sorun yok defalarca oyunu sildim yeniden yükledim faceyle bağlantıyı kestim yine aynı sorun var bu kadar uğraşmaya emeğe karşılık oyundaki sorunlar bitmek bilmiyor bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

26 Nisan 2024 23:31
Monopoly İş Ortakları Oyun Hatası
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 22:13

27 Nisan 2024 17:02