Param/MoneyPay A101 Sitesi Üzerinden Hesabımdan Para Çekti

15 Ağustos 2023 22:356.518

A101 online ® üzerinden ürün sipariş etmeye çalışırken sipariş alınmayıp girdiğim kart bilgileri ile 980 liralık para Param/MoneyPay firması tarafından iznim dışında çekildi. A101 ® sitesinde herhangi bir siparişte oluşmadı. Kurumsal bir firmada böyle bir sorun nasıl yaşanılır anlamış değilim. Paramın iadesini istiyorum. Aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanıp suç duyurusunda bulunacağım.

16 Ağustos 2023 09:28 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz değerlendirme aşamasındadır. En Kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Mutlu günler dileriz MoneyPay Müşteri Deneyimi Ekibi

23 Ağustos 2023 17:19

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi ile tarafınıza bilgi verilmiştir. Mutlu günler dileriz. MoneyPay Müşteri Deneyimi Ekibi

Erdi
16 Eylül 2023 13:02

Benim paramın iadesini hala yapmadılar acaba parası iade edilen var mı

Yorumlar(20)

Tur
3 Nisan 2024 16:46

Nasıl sonuçlandı işleminiz, bende mağdurum. Savcılığa dun şikayet ettim

Turhan
17 Mart 2024 11:54

Sesimizi mağduriyetimiz nasıl duyura biliriz bu firma sahte kar

23 Şubat 2024 21:52

MoneyPay olarak iznim dışında 980 Tl para çekildi paramın iadesini istiyorum herhangi bir ürün siparişi oluşmadan onay verildi

23 Şubat 2024 21:28

A. 101 den yağ siparişi verdim kartımdan iki kere para çekildi ya paramı iade edin ya da siparişlerimi gönderin yasal hakkımı kullanacağım

18 Şubat 2024 18:07

A101 adına yağ siparişi verdim 2 kere kartımdam para çekildi kime şikayet edeceğim

9 Şubat 2024 16:46

Acil dönmeniz gerekiyorlütfen

9 Şubat 2024 16:08

2820 hesabımdan para çekildi şikayetçi yim iznim olmadan çekildi

9 Şubat 2024 16:06

Ayşe
2 Şubat 2024 01:06

3 saat kadar önce 101adına görünen siteden sıvıyağ almak üzere 899 TL yi hem 2 kez çekmişler. A101 hesabımı incelerken böyle bir siparişin olmadığını gördüm. Bankayı aradım kredi kartım değişecek fakat ödemeyi nasıl alacağım bilmiyorum.

29 Ocak 2024 23:51

A101 adına telefon siparişi verdim haber yok param çekildi

Ahmet
25 Kasım 2023 01:40

Paranızı geri alabildiniz mi?

Serap
21 Ağustos 2023 16:32

Aynı sorunu bende yaşadım inşallah iade ederler ücretimizi

Özge
17 Ağustos 2023 12:13

Aynısı benim de başıma geldi. Resmen usulsüz para çekiyorlar. Siz A101 den bir şey aldığınızı zannediyorsunuz fakat param MoneyPay Ankara diye bir yer kartımdan çekim yapmış görünüyor. Ortada herhangi bir sipariş de yok

Hazır Limit Aktifleştirme Hatası Ve Telefon Numarası Güncelleme Sorunu

20 Mayıs 02:01287

MoneyPay hesabımda bulunan hazır limitimi aktif etmek istiyorum ancak sistem sürekli “Bu kimlik zaten doğrulanmıştır” uy...

Tümünü Gör
MoneyPay Giriş Sorunu!

MoneyPay GirişSorunu!

Abd
MoneyPay Hesabı Askıya Almış!

MoneyPay HesabıAskıya Almış!

Daffa
MoneyPay Habersiz Çekilen Para!

MoneyPay HabersizÇekilen Para!

Halil
MoneyPay Haksız Para Çekilmiş!

MoneyPay HaksızPara Çekilmiş!

İhsan