Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Mondihome Şikayet Eksik Parça

24 Aralık 2023 23:21

Mondi'den yatak odası ve salon takımı aldım. Eşyaların teslimi ayrı bir dert oldu teslim edilen eşyalar kurulum yapılırken konsol çekmece aynası kırık çıktı montaja gelen arkadaşlar sağ olsun ilgilendiler. Resmini kendi WhatsApp gruplarına attılar dediler ki abi sana yeni çekmece göndereceğiz. Daha sonra yatak odasını kurar iken kapak menteşesi ve bir adet çekmece kulpu eksik çıktı onları da not aldılar söz de onları da tamamlayacaklardı. Kaç kere aradım abi notlarda var aklımızdasın şöyle böyle. Bir tane vidam bile eksik kalsa hakkımı helal etmiyorum. Satarken yağlayıp ballayıp satıyorlar. İş takibi yapan yok.

24 Şubat 2024 20:39

Teslim tarihi değil şikayet tarihi üzerinden 2 ay geçti hala bir gelişme olmadı. Ankara'dan mobilya alacak, arkadaşlar kesinlikle Nil mobilya ( Keçiören) mağazasının önünden, bile geçmeyin. Ne teslim tarihini doğru söylüyorlar ne getirdikleri siparişin arkasında duruyorlar. 5 aydır eksik parçalarımızı yollayacaklar. Aldığınız paranın hakkını verin bari.

24 Aralık 2023 23:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2023 15:22

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Çetin
Çetin
24 Şubat 2024 20:33

Bir firma bu kadar çok yalan nasıl söyleye bilir aklım almıyor. Ürünün teslim edildiği tarihi geçtim şikayet tarihinin üstünden 2 ay geçti hala sorun çözülmedi. Tüketici Hakları'na ve gerekli yerlere başvuru yapacağım artık.

23 Eylül 2023 09:36

09 Kasım 2024 13:13

12 Ekim 2023 16:44
Sorumsuz Mondi Çalışanları

24 Ağustos 2023 17:14
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Bolu Yolunuz Düşerse Değiştirin

24 Temmuz 2024 21:56