Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Bolu Yolunuz Düşerse Değiştirin

Mondi Home Bolu Yolunuz Düşerse Değiştirin
24 Temmuz 2024 21:56

Mondi Home Bolu şubesinden yaklaşık 3 ay önce yatak odası takımı satın aldım. Alana kadar süreç çok iyi aldıktan sonra gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsunuz. Kurulum yapan ekibi tarafından ya da geldiğinde baza çatlak olduğunu kurulum yapan ekibine tespit ettirdim mağaza müdür ile kurulum yapan kişi arasında diyalog aynı şu şekildeydi servisi yönlendir, sıfır alınan malzemeye servis uygulatmak istemediğimi beyan ettim tamam o zaman sipariş veriyoruz dediler. O gün bugündür her hafta telefonla görüştük hatta iki hafta önce mağazaya gittim bazanın elinde olduğunu servis beklediğini söylediler iki hafta sonra iki suntalem parça ile kirik parçanın değişimini yaptılar. Peki ben 70 gün iki küçük parça için mi bekledim bazanın yenisini bekledim diyorum daha ne istiyorsun yanlış anlamışsın bizi diyor mağaza sahibi. Bos yere paranızı bu gibi esnaflara yedirmeyin. Pişman oldum

24 Temmuz 2024 22:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2024 17:55

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2023 09:36
Zihni sonuçtan çok memnun

Mondi'den Teslimat Ve İade Sorunu

27 Ocak 2025 13:37
Mondi'den Teslimat Ve İade Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 11:38
Mondi Mağazasından Aldığım Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmeleri Ve Eksik/Kusurlu Ürünler Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

15 Eylül 2025 13:11
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 14:15