Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 22:35

3 ay önce Mondi Darıca mağazasından koltuk takımı aldım. Teslim edildiği gün üçlü koltuğun birinde pot olduğunu fark ettim. Durumu bildirdiğimde, 'Bir ay içinde düzelir' yanıtını aldım. Ancak düzelme olmadı. Satıcı mağazaya üç defa gittiğimde, teslimatı yapan kişilere durumu ilettim ama ne arayan var ne soran. Teslimat yapıldıktan sonra her şeyin bittiği anlaşılıyor. Daha önce çocuk için başlık, baza, yatak ve çalışma masası almıştım ve memnun kalmıştım. Bu yüzden koltuk takımını da Mondi'den aldım ancak maalesef yanıltıldım. Bu konuda şikayetçiyim.

18 Mart 2024 22:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 11:41

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Ahmet
Ahmet
19 Aralık 2024 02:16

Merhaba almış olduğum koltuk takımı potlaşma ve dikiş atması mevcut Servis elemanları geldi kontrol ettiler ve kumaşın değişmesi gerekiyor dediler ve kumaş siparişi verip işlemi başlattılar bir haftaya mesaj gelecek dedi aradan 20 gün geçti tekrar aradım yeniden işleme aldılar 10 gün sürer dediler yine arayan soran yok bu ne biçim iştir ürünü satarken bir çok güzellemeler sattıktan sonra ilgi yok bir daha ne Mondi alırım ne de kimseye tavsiye etmem pişman oldum aldığıma

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 19:44
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 11:38
Mondi Mağazasından Aldığım Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 20:39

29 Ocak 2024 13:27