Sema sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 15:53

Mondi Home en sağlam mobilya Şehitkamil şubesinden koltuk takımı aldım 22 Kasım 2022 tarihinde aldım takım. 19 Nisan'da elime geçti. Elime geçtiği günden itibaren ürün hep sıkıntılı ve sorunluydu. İlgili birimlere sürekli mesaj attım aradım hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. İlk günden itibaren aradığım halde telefonumu açmadılar. Meşgule attılar. Başka telefonlarla aradığımda açıldı telefonlar ürünü getiren servis getirdiği gün yırttı ürünü ayakları eğri kumaşı pot ayakları soyulmuş altı kırık orada gördüğüm ürünle eve gelen ürünün hiçbir alakası yoktu. Sonunda şikayetime dönüş sağlandı aylar sonra ve bir ekip geldi. Sonra gelen ekip ürünü kırık göndermişsiniz dediğim soruya şu şekilde cevap verdi. Kilolu biri oturmuştur ondan kırılmıştır dedi. Ürünün yapışkanları erimişti erimesine evinizi hiç havalandırmıyorsunuz sıcaktandır erimiştir diye cevap verdi. Ürünün ikisinde açılabilir istedik. Birini açılabilir gönderdiler. Diğeri açılamayan gönderildi. Tekrardan aradığımız kişiler tarafından ürün değiştirmelerine istedik. Kul hakkına girer denildi ama bize sorunlu ürün gönderildi. Çok sıkıntılı bir ürün ve hala sıkıntılarımız giderilmedi hala telefonlarımız açılmıyor. Oraya da fotoğrafları koyacağım en kısa zamanda ürünün değiştirilmesini istiyorum. En sağlam mobilya Şehitkamil şubesi pişmanlıktır.

11 Temmuz 2023 15:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2023 15:55

Gonca hanıma teşekkür ederim

29 Kasım 2023 16:36

Teşekkür

28 Temmuz 2023 15:36
Mondi Mobilya Çatalca Şube
Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 23:09
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 12:13
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 17:49
Mondi Home Koltuk Takımı: Sürekli Ertelenen Tamir Ve Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 12:52