Mondial Uag 50 2024 Garanti Yalanları

Mondial Uag 50 2024 Garanti Yalanları
30 Mart 2024 22:4014.405

1) Motoru aldım alalı depo kapağından benzin akıyor, Garanti kapsamına girmiyor conta almanız lazım denildi. Bir conta bile garantiye girmiyorsa ben niye sıfır motor aldım.?
2) Motorla giderken gidonu bıraktığımda motor sola doğru aşırı derecede yatıyor, giderken bile fark ediliyor, yetkilileri servise söyledim, tamam yaptım dedi hala aynı durum söz konusudur. Motorda denge sorunu var.
3) Motoru aldığım bayi bana 150 CC kiti motora taktık dedi, ama eski 50cc parçalarını vermedi. Bunun verilmesi gerekirken çıkan parçalar verilmedi.
4) Eski bir motorcuyum, 2011 model Mondial Uag 100 kullandım önceleri.
Şu an motorun silindir piston tarafından anormal sesler geliyor, evimin yakınındaki motor tamircisine sordum bir sorun olduğu belli dedi.
Bugün garanti firmasına gittim, herhangi bir sorun yok Isınınca ses yapabilir dedi. Ama bir sorun var belli. Her gittiğimde bende bir sorun varmış gibi konuşuyorlar.
Böyle olacağını bilseydim, garantisiz motor alır, kendim toplar en azından kafam rahat olurdu.

1 Nisan 2024 08:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde sTK637Mj5 numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

1 Nisan 2024 20:48

Uag 50 motorlar fabrikadan çalışamaz durumda geliyor. Motor 50cc silindirle çalışmıyor. Bayiilerde 150cc'ye yükseltme yapılıyor ama işlemden alınacak verim ustanın tecrübesine ve o anki ruh haline kalmış durumda. Motorda modifikasyon olduğu için muhtemelen garantisi de olmaz.

Mondial Motor Sıfır Motorun Aküsü Şarj Tutmuyor

4 Haziran 2024 16:217.233

25/01/2024 de sıfır Mondial 50uag EC motor satın aldım. Kış ayında olduğumuz için mart ayı sonuna kadar iki ay süreyle ç...

Mondial Motor 50 Uag Mağduriyeti

2 Haziran 2024 10:528.819

Sıfır kilometre olarak aldığım 50 uag motosikletle 4.000 devri geçmeden sakin kullanmam söylendi. Motor 150 CC'ye yüksel...

Mondial Exon 50: Performans Ve Servis Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

4 Aralık 2024 20:378.826

29.08.2024 tarihinde Mondial Exon 50 CC bayiden sıfır motor aldım. İlk başlarda denemelik 60'a kadar çok rahat görüyordu...

Tümünü Gör
Mondial Motor Para İadesi Talep Ediyorum!

Mondial MotorPara İadesi Talep Ediyorum!

Hasan
Mondial Motor Gösterge Kendini Yeniden Başlatıyor

Mondial MotorGösterge Kendini Yeniden Başlatıyor

Samet
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun