İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Uag 50 2024 Garanti Yalanları

Mondial Uag 50 2024 Garanti Yalanları
30 Mart 2024 22:40

1) Motoru aldım alalı depo kapağından benzin akıyor, Garanti kapsamına girmiyor conta almanız lazım denildi. Bir conta bile garantiye girmiyorsa ben niye sıfır motor aldım.?
2) Motorla giderken gidonu bıraktığımda motor sola doğru aşırı derecede yatıyor, giderken bile fark ediliyor, yetkilileri servise söyledim, tamam yaptım dedi hala aynı durum söz konusudur. Motorda denge sorunu var.
3) Motoru aldığım bayi bana 150 CC kiti motora taktık dedi, ama eski 50cc parçalarını vermedi. Bunun verilmesi gerekirken çıkan parçalar verilmedi.
4) Eski bir motorcuyum, 2011 model Mondial Uag 100 kullandım önceleri.
Şu an motorun silindir piston tarafından anormal sesler geliyor, evimin yakınındaki motor tamircisine sordum bir sorun olduğu belli dedi.
Bugün garanti firmasına gittim, herhangi bir sorun yok Isınınca ses yapabilir dedi. Ama bir sorun var belli. Her gittiğimde bende bir sorun varmış gibi konuşuyorlar.
Böyle olacağını bilseydim, garantisiz motor alır, kendim toplar en azından kafam rahat olurdu.

01 Nisan 2024 08:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Hamdi

Uag 50 motorlar fabrikadan çalışamaz durumda geliyor. Motor 50cc silindirle çalışmıyor. Bayiilerde 150cc'ye yükseltme yapılıyor ama işlemden alınacak verim ustanın tecrübesine ve o anki ruh haline kalmış durumda. Motorda modifikasyon olduğu için muhtemelen garantisi de olmaz.

Hamdi

Silindiri değiştirdikten sonra subapları ayarlamamış olabilirler. Supap ayarı yaptırın. Karbüratöre rölanti ve hava ayarı yaptırın. Motor açıldıkça biraz daha stabil çalışır ayrıca.

İsmail
İsmail

Ben 50cc kiti bile almadım. Direkt 150cc olarak satıldı. Motor ayar tutmuyor, nasıl olacak böyle

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 21:23
Umut sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 17:00
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 16:21