Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Nevada 250 İlk Bakım Sonrası Motor Arızası

01 Kasım 2023 18:15

Sayın Mondial Yetkililerinin bilgisine. Ağustos 2023'te, İzmir ilinde bulunan Motorom İzmir bayisinden Mondial Nevada 250 aldım. İstanbul'a gönderilmesi üzerine kargolattım. Motor elime ulaştıktan sonra rodaj için sürmeye başladım. 500 km sonunda, İstanbul/Fatih de bulunan İrfanoğlu Motor Mondial Yetkili Servisinizde 500 km bakımını yaptırdım. Akabinde, 70-80 km kullandıktan sonra kendi kendine gaz vermeye, teklemeye ve gaz verdiğimde düzgün tepki vermemeye başladı. Bu sebeple, bakımını yaptırdığım Yetkili Servisinize motoru tekrardan götürdüm. Sorunları yetkili kişiye izah ettim. Bunun üzerine yetkili kişi, motorumla kısa bir deneme sürüşüne çıktı. Deneme sürüşü yaptıktan sonra, motorun arızasının ciddi olduğunu belirtti. Daha sonra "Bizde cihaz yok. Zeytinburnun'da bulunan Mert Motorlu Araçlar Mondial Yetkili Servisi'ne motorunuzu götürün, orada cihaz ve parça vardır, kontrol ederler" denildi. Yönlendirildiğim servise gittim. Fakat o servisiniz de cihaz ve hatta ustadan yoksunmuş. Periyodik bakıma gelince iş var fakat ciddi bir sorunda ilgi yok, servisler arası paslaşmadan ibaret. Üstelik eve dönüş yolunda motor arıza ışığı da yandı. Beni arızalı motorumla oradan oraya gezdirdiler. Bu olaylar karşısında servis ağınız beni hayretler içerisinde bıraktı. Zaten getirttiğiniz motorun da kalitesini daha 600 km'de böyle ciddi bir sorun oluşmasıyla görmüş oldum. Yepyeni ve garantili bir motorun daha ilk bakımı henüz yapılmışken, böyle bir sorunla karşılaşmak beni markanızdan tamamen soğuttu. Sizlerden talebim sorunlarımın bir an önce çözülmesi yönündedir. Aksi takdirde, sorunun çözülmediği ve ilgilenilmediği durumda, ayıplı mal sattığınız için Tüketici Hakları Mahkemesine ve Kanuni yollara başvuracağımı tarafımca bildirmek isterim. Tek aracım olan motorumun arızalanması işlerimin ve ulaşımımın aksamasına ciddi sebebiyet vermiştir. Ayrıca bu mağduriyetimin de ciddiye alınmasını talep ediyorum. Saygılarımla.

02 Kasım 2023 14:02 (Şikayetten 19 saat sonra)
Ozan
08 Kasım 2023 02:52

Sayın yetkililerin bilgisine, sizlerden 6 gündür bir geri dönüş gerçekleşmedi. Yalnızca motorumun ilk bakımını yaptırdığım yetkili servisiniz, bana olan "ilgilerine" rağmen şikayet etmemden ötürü teşekkür ettiler. Motosikletin başına ne geldiğini gerçekten uzun süredir merak ediyorum. Motosikletim 28 Ekim 2023 tarihinden beridir arızalı olarak durmaktadır. Şu zaman kadar motosikletimin rodajını bitirmiş olup, şehir dışına çıkma planım vardı. Hem garanti süresinden gidiyor, hem de benim her gün otobüse vermiş olduğum tonla para çöp oluyor. Yola harcadığım fazladan zaman da cabası. Keyifle motosiklet sürmek istemiştim sadece. Ucu ucuna para yetiştirdiğim motosikletimi kullanamamak beni hayli hayal kırıklığına uğrattı. Motosikletimle özgürce keyifli yolculuklar yapmak istemiştim. Zaten yepyeni bir motosikletin böyle büyük bir sorun yaşaması yarın öbür gün satarken de beni büyük zarara uğratacak. Sizlerden acilen geri dönüş bekliyorum. Aksi halde kaybettiğim zamanı geri almak için sonuna kadar uğraşacağımı bilmenizi isterim. Kolay gelsin.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Didim Şenol Motor Mondial Servis Pişmanlıktır.

12 Ağustos 2024 09:43

Mondial Servislerinin Çözümsüzlüğü Ve Müşteri Mağduriyeti

14 Nisan 18:09
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Nevada 250 Hız Ve ABS Göstergesi

15 Mart 2024 22:24