Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Lavinia Motor Ekran Hatası Ve Garanti Sorunu

Mondial Lavinia Motor Ekran Hatası Ve Garanti Sorunu
25 Eylül 2024 16:19

24.03.2023'te Mondial Lavinia marka 125 CC motor aldım. Aradan 15 ay geçmeden ekran hatası verdi. Birden bire, çarpma yok, kaza yok. Mondial'e mail olarak başvuru yaptım, servise yönlendirdi. Ben de servis bakımlarını yaptırmıştım. 4000 km'lik bakımı geç yaptırdığım için yağ ve periyodik bakımlarını garanti kapsamı dışı diye reddettiler. Anlayamadığım şu: Elektronik ile mekanik bakım birbirinden ayrı olması lazım. Sizin servisleriniz bakıma giden motorların elektronik aksamına zaten bakmıyorlar. Neden garanti dışı? Yani arkadaşlar, ben pişman oldum. 15 ayda böyle bir sorun yaşadım. Gidin, biraz daha paranıza kıyın, dünya markası olmuş motor alın. Küçük bir ekranın bile arkasında durmuyorlar. Neymiş, bakım geç yaptırmışım. Evet, ama geç. Vay be, çamura yapma güzel.

26 Eylül 2024 10:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

04 Ekim 2023 00:56

05 Ağustos 2024 12:51

Dijital Ekran Çatlağı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

21 Ocak 15:13
Serenay sonuçtan çok memnun

Mondial Motor Lavinia 125 CC Satın Aldım Mağdur Oldum!

10 Temmuz 2023 16:16
"Şikayeti oluşturduktan 1 gün sonra Mondial Satış Müdürü tarafından arandım yaşadığım sorunla ilgilenip çözümüne kavuşturduğu hava da bırakmadığı için Hasan Sözer beye çok çok teşekkür ederim :) Mağduriyetime kibarlıklarıyla çözüm oluşturan Mondial ailesine ayrı teşekkür ederim."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor

23 Ekim 19:41
Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-4.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-2.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-1.jpg