Mondial 100 SFC Snapy XI 2022 Model Sıfır Motorumda Yaşadığım Sorunlar

Mondial 100 SFC Snapy XI 2022 Model Sıfır Motorumda Yaşadığım Sorunlar
27 Eylül 2023 14:37

2023 Ocak Ayında Mondial 100 sfc snapy xi 2022 model sıfır olarak bayiden aldım. Motorun Yakıt aktarım sisteminin borusu koltuğa denk geldiği için sürekli olarak ezildiği için ucundan yırtılıyordu plas tik malzeme. Kendim bir şekilde farklı bir boru kullanarak sorunumu hallettim. Daha sonra kaporta aksamının sol vites atma ayağının yanındaki vidanın bağlı olduğu şaseye kaynaklı olan demir kırıldı, kendim kaportayı güzel bir şekilde söküp demirciye aynı şekilde kaynattırdım. Daha sonra aynı vidanın diğer taraftaki de aynı sorunu yaptı. Onu da düzelttim aynı şekilde.
Daha sonra koltuğun altındaki plastik vidalama yerlerinin kırıldığını gördüm. Bir şey yapamadım. Öyle duruyor.
Şu an motorum 5000 km lerde falan. Her km de bakımlarını servise götürüp yaptırdığım motorumun benzin deposuna montaj edilmiş koltuğun tutma yerinin olduğu ince sac kırılmış. Benzin deposu olduğu için kaynak yapmadım. Bayiden yenisini talepte bulundum ve 1 aydır sonuç alamadım.
Ayrı olarak bu motorun fren sistemi disc fren sistemi olduğu için ön disk darbe almadı fakat yamuk. Yamuk olduğu için balatalar sürtüyor ve balans varmış gibi yolda giderken frenleme yapıyor. Bunu da servise dile getirdim ama bir sonuç alamadım. Uzun yıllardır Mondial marka motorlar kullanıyorum fakat her çıkan sorunları kendim çözdüm. Mondial uğurlu araçlar aradım ulaşılmıyor, mail attım site üzerinden 1 ay oldu. Dönüş de yok.

27 Eylül 2023 16:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

08 Haziran 2023 15:25
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 17:13
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 17:18

0 Aldığım Mondial Nevada 250 Motorum Dökülüyor!

02 Eylül 2024 11:37
0 Aldığım Mondial Nevada 250 Motorum Dökülüyor!

Mondial Drift L Gösterge Devir Saati Çalışmıyor İlgi Alaka Sıfır

05 Haziran 2023 12:56