Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Mersin/Erdemli Mondial Yetkili Servisi Motorumu Tamir Etmiyor

Mersin/Erdemli Mondial Yetkili Servisi Motorumu Tamir Etmiyor
25 Ağustos 2024 15:19

Mersin/Erdemli ilçesinde tek yetkili olan Mondial servisi kazalı motorumu tamir etmek istemiyor. Motorumun tüm masraflarını karışmış olduğum kazada karşı tarafın sigortası karşılayacak ama Erdemli Mondial yetkili servisi motorum için dosya açmak istemiyor. Neden diye sorduğumuzda "uğraşmak istemiyorum dosya işlerine bakmıyoruz" gibi saçma bir yanıt aldık. Çevremdekilerde dahil olmak üzere tüm Mondial kullanıcıları erdemlideki bu servisten şikayetçi. Her işimiz düştüğünde servis ile büyük sorunlar yaşıyoruz. Orada bulunan kişiler müşteri ile çok ilgisiz ve kaba davranıyor. Kendilerine açıklama yaparak motoru mecburen kendi servisine yaptırmak zorunda olduğumuzu söyledik. Bu seferde Dosya ve sigorta işlerine baktıklarını ama yoğunluk sebebi ile uzun süreceğini söyleyip yapmak istemediklerini dile getiriyorlar. Yoğunluk gibi bir durum söz konusu olmasa da böyle bir yanıt almak markanın imajına hakaret ve bizim size duyduğumuz güvenin sarsılması demektir. Bu motoru kendi servisi hariç hiçbir yere yaptıramıyoruz çünkü Motor tamiri yapan diğer her yer kendi servisi olmadığı için tüm değişecek parçaları orijinal olmayan kalitesiz yan sanayi parçalar takılacağını söylüyor. Lütfen Mondial yetkililerine sesleniyorum Mersin Erdemli ilçesinde bulunan Mondial servisi için gerekli işlemleri yapın. Bizi marka olarak sizi tercih ettiğimiz için pişman etmeyin lütfen.

26 Ağustos 2024 08:06 (Şikayetten 16 saat sonra)

Mondial Motor Arka Teker Sorunu

31 Ekim 2023 15:23