Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Abaylar Servis Mondial Extreme 200İ İlgisizliği

01 Aralık 2023 13:18

Öncelikle merhaba, Haziran ayında almış olduğum Mondial Xtreme 200İ marka ve model motorumun bakımı ve arıza giderimi için bir buçuk ay sonunda servisin tüm ilgisizliğine rağmen randevumu alıp gününde, saatinde Abaylar Servisi'ne götürdüm. Birkaç saatin sonunda servis beni arayarak arızanın MAP sensöründen kaynaklandığını söyleyip ücret hakkında bilgilendirme yaptılar. Ben, bunu sorun etmediğimi ve sadece arızanın giderilmesini, motorumu kullanabilmeyi istediğimi belirttim. Daha sonrasında ise MAP sensöründen de olmadığını söyleyip motorumu bırakmamı, bakacaklarını ifade ettiler. 29 Kasım 2023 tarihinde bıraktığım motorumu, 1 Aralık 2023 tarihinde teslim aldım. Ve bana oradaki yetkili kişiler, ilgili kişinin olmadığını, 15 dakika beklersem geleceğini söylediler. Ve geldiğinde, tek söylediği yüzüme bile bakmadan, 'Motora bakamadık, daha sonra tekrar arıza randevusu al öyle bakarız, şu anda dükkan taşıyoruz, randevuyu da uzun bir süre sonra verebilirler muhtemelen.' dedi. Mağduriyetimi maalesef gidermediler, ilgilenmediler bile. Şu an motorumu kullanamıyorum, ne olduğu bile belli değil. Sorunumun acilen giderilmesini istiyorum.

01 Aralık 2023 15:08 (Şikayetten 1 saat sonra)

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 12:06
Yeni Aldığım Motorda Bitmeyen Arızalar Ve İlgisiz Servis
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 12:36

Mondial Motor Konjektör Sorunu Xtreme