25 Mayıs 2024 21:35422

Molfix bebek bezi içerisinde beyaz sakıza benzer sert bir şey var. Sürekli aldığımız bir marka memnunduk fakat bebeğimde kullandığım bir üründe böyle bir şeyle karşılaşmak şaşırttı ve üzdü bizi. Bezde böyle bir ürün kullanıldığını sanmıyorum. Durum bizim bakımımızdan hassas. Markanın daha dikkatli olmasını diliyorum bundan sonra maalesef ki Molfix'i tercih edeceğimi sanmıyorum.

25 Mayıs 2024 21:22

Eki aç
27 Mayıs 2024 14:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Öncelikle ürünümüzü tercih ettiğiniz ve geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Hayat olarak tüketicilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren ürünleri en yüksek kalitede sunmayı önemsiyoruz. Bu doğrultuda yüksek kaliteye sahip olan tüm ürünlerimizin üretim süreçlerini dünya standartlarında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile destekliyoruz. Konuyla ilgili irtibata geçip bize ulaştığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Tüketici İletişim Merkezi

22 Haziran 2025 12:09644

"İlgilenip geri dönüş sağladığınız ve hediye gönderdiğiniz için teşekkür ederim"

14 Mayıs 2024 22:58369

"Çok kısa sürede geri dönüş sağlandı ürünün inceleneceği ve yerine bez tedarik edileceği söylendi ilginiz için teşekkür ederim"

17 Aralık 2024 01:11282

"İlginiz ve hediyeniz için çok teşekkür ediyorum"

10 Mart 2025 18:54500

"Molfix, (Hayat Kimya) sorunum için bana ulaştı. En önemlisi de buydu karşımda muhatap bulabilmek. Benden numune istediler ve sorun yaşadığım ürünü gönderdim. Sorunun tüketici kaynaklı olmadığını anlamış olmamalılar ki 1 paket Molfix bebek bezi göndermişler. İlgileri ve alakaları için çok teşekkür ederim. Bu hizmet karşısında memnuniyetimi belirtmek isterim. Teşekkürler Molfix."

24 Eylül 2023 14:32239

Bebeğim için aldığım Molfix marka bezin içindeki ince beyaz bez dokusunun altında bir siyahlık vardı. İyice inceledikten...

Tümünü Gör
Molfix Bebek Bezinin İçinde Çıkan Belirsiz Yumuşak Bir Nesne

Molfix BebekBezinin İçinde Çıkan Belirsiz Yumuşak Bir Nesne

Buse
Molfix Yenidoğan Bezi

Molfix YenidoğanBezi

Samet
Molfix Bezde Üretim Hatası!

Molfix BezdeÜretim Hatası!

Delila