Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Modern Saraylar Otel Modern Saraylar Pişmanlık

23 Şubat 2024 16:04

Merhabalar, öncelikle bu otele 2015 yılından, yani otelin ilk açıldığı yıldan beri geliyoruz. 2016 yılında devremülk aldık, 10 yıllık. Emin olabilirsiniz ki bu otele sadece gittiğimiz ilk yıl memnun kaldık. Her yıl şikayetçi olduğumuz birçok şey vardı. Tek tek bahsetmek istemiyorum; zaten yıldızlara değil, kötü yorumlara bakarsanız hepsi doğrudur, kesinlikle. 2015 yılından beri her yıl devremülk aidatının ödeme tarihi ve tutarı, devremülk sahibinin telefon numarasına mesaj olarak gelir ve ödemediğiniz takdirde son gün aranırsınız, hatırlatma yapılırdı. Bu yıl ciddi manada başımızdan olaylar eksik olmadı ve ödeme tarihini hatırlayamadık. Bugüne kadar mesaj bekledik ödeme için. Bugün, gideceğimiz günü rezervasyon yaptırmak ve ödemenin ne zaman olacağını sormak için aradığımda M***** Hanım, bu yıl ocak ayında ödeme yapmadığımız için hakkımızın yandığını söyledi. Ve bu ödeme tarihini her yıl bizim takip etmemiz gerektiğini söyledi. Yani çok şaşırtıcıdır ki, 2015 yılından beri her yıl toplu mesaj telefona iletilirken bu yıl herhangi bir mesaj ulaşmaması ve aranmamamız. Durumumuz tamamen mağdur edilmeyi seven Modern Saraylar'ın bir oyunu gibi görünüyor. Üstelik her yıl yüzde 200 zam yapılıyor. Aidat ödemelerine bu yıl da utanmadan 14 bin lira yapmışlar, inanın asla hak etmeyecek bir konaklama alanı. Otel bile demiyorum. Bu şikayetimi dikkate almanızı rica ediyorum. Olumlu bir geri dönüş olmadığı takdirde gerekli yerlere başvuracağız.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Memnuniyeti Ve Fiyat Tutarsızlığı Sorunu

11 Kasım 2024 23:33

15 Eylül 2024 18:09

Erdoğan
15 Temmuz 2024 00:28

23 Haziran 2023 22:31
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Otelin Açılış Tarihi Ve İletişim Sorunları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

02 Haziran 2025 16:42