Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Modamla Butik Müşteriyi Zorda Bırakmak

11 Mayıs 2023 14:53

İnternet üzerinden Modamla mağazasından www.modamlabutik.com 264 TL tutarında kargo da bana ait olan elbise satın aldım. Kargoyu açınca ürünün görseldekiyle aynı olmadığını görünce iade etmek istedim. Firma iade kabul etmedi değişim olur dedi. Değişim için kargo firması da 35 TL ücret talep etti. Firmayla görüştüğüm halde yardımcı olmadılar. Zaten kargo parasını ödediğimiz ve iade hakkım olduğu halde iade edemediğim değişim için zorlandığım ürüne bir de kargo ücreti talep etmelerini etik bulmuyorum. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim sonrasında da hukuki olarak yasal yollara başvuracağım. Bu mağaza etik değil. Paranıza emeğinize yazık çöpe gider her şey. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

11 Mayıs 2023 15:09 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Sayın müşterimiz, ürünün farklı geldiğini düşünüyorsanız bunu bize belirtmeniz yeterli. Ürün görselleri ve çekimleri bize ait olup yanlış ürün gelmesi söz konusu değildir. Böyle bir durum olduğunda ürün görselini bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Butik35tl (Instagram) Butikten Beklentilerin Karşılanmaması Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

03 Ocak 2024 15:28

Yanlış Beden Ve İletişim Sorunu: Butik 35'te Yaşadıklarım

Ravza
28 Mart 13:42
Yanlış Beden Ve İletişim Sorunu: Butik 35'te Yaşadıklarım
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve Değişimde Kargo Ücretinin Bana Yüklenmesi

04 Haziran 14:03

06 Haziran 2024 18:23
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 23:09