Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Modamizbir.com Yanlış Ürün Gönderimi. Defolu Dikişsiz Bedenleri Dengeli Görünmüyor.

23 Eylül 2024 22:00

Uzun zamandır bu uygulama üzerinden sipariş vermekteyim. Beğeniyorum da aynı zamanda. Ama son zamanlarda verdiğim tüm siparişlerde istisnasız defolu, (göz ardı ediyorum genelde dikişsiz oluyor kendim diyorum) beden sorunu, yanlış ürün gönderimi olmaktadır. Ürün değerlendirme kısmına çocuğuma aldığım ürünlerde beden farklılığı olduğunu yazmama rağmen değerlendirmede görünmüyor. Üç tane aynı model farklı renk bere sipariş ediyorum sadece biri doğru geliyor. Bir üründe 9-15 ay çocuğuma olurken diğer üründe 12-18 ay küçük gelebiliyor bu nasıl beden ölçümü? Dikiş hatalarını, sökükleri, küçük delikleri görmezden geliyorum ama benim hatam olmayan bir durumda her alışverişimde kargo ücreti de ödediğim halde şimdi çocuğuma aldığım şeyleri iade edecek olmak cidden üzüyor. Hatalarınızın telafisini istiyorum. Hakkım olanı istiyorum. Tekrardan aynı bereyi alırken yine yanlış göndermeyeceğiniz ne belli neden tekrar kargo parası vereyim sizin hatanız yüzünden. Aylık en az 2-3 bin TL'lik alışveriş yaparken şu çekilen eziyet hiç hoş değil. Telafi etmenizi istiyorum bir değil iki değil kaç oldu bu. Buraya yazma sebebim de ürün değerlendirmesini yaptığımda ne yorum olarak görünüyor ne de cevap geliyor. En azından kargo param karşılansın istiyorum.

Yanlış Beden Gönderildi, Çözüm Yerine Ek Kargo Ücreti Talep Edildi

13 Ağustos 2025 13:49
yanlis-beden-gonderildi-cozum-yerine-ek-kargo-ucreti-talep-edildi-3.jpg
yanlis-beden-gonderildi-cozum-yerine-ek-kargo-ucreti-talep-edildi-2.jpg
yanlis-beden-gonderildi-cozum-yerine-ek-kargo-ucreti-talep-edildi-1.jpg

Modamizbir.com Kargo Ücreti Skandalı

05 Aralık 2023 10:53
Modamizbir.com Kargo Ücreti Skandalı
Kbr sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 18:01
Yagmur sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 11:32

23 Aralık 2023 10:30