Recep sonuçtan hiç memnun değil

Modamerve'den Aldığım Kusurlu Abiye Ve İade Sorunu

02 Aralık 2024 02:52

Modamerve sitesinden satın aldığımız, 12/11/2024 tarihinde bana teslim edilen siyah abiyenin etek uçlarının giyilemeyecek kadar yamuk olması ve boyunun kısa gelmesi nedeniyle iadeye başvurduk. 15/11/2024 tarihinde istedikleri iade kağıdını doldurup Sürat Kargo'ya iade için teslim ettik. Üzerinden 2 hafta geçtikten sonra, 01/12/2024 tarihinde bizi arayıp iadenin kabul edilmediğini, sebebinin ise kıyafetin üzerinde ağır şekilde parfüm kokusu olduğunu ve ürünün kullanılmış olduğunu belirttiler. Fakat ürün deneme dışında 1 kere bile kullanılmadı ve kullanılamayacak kadar yamuktu. Parfüm kokusunun ise bizimle alakalı olmadığını, kargo firmasıyla alakalı olabileceğini belirttik. Karşı taraf ise bizim ürünü kullandığımızı kastederek iadenin kabul olmadığını ve kusurlu ürünün bize tekrar geri gönderileceğini belirttiler. Burada bir art niyet olduğunu düşünüyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım, buradan sonra ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak. Tüketiciler buradan alışveriş yapmadan önce iyice düşünmeliler.

05 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
Recep
Recep
05 Aralık 2024 13:52

Sorunum çözülmemiştir. Parfüm kokusunun benimle alakalı olmadığını belirttim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İyi günler.

Haksız İade Reddi Ve İletişim Sorunu Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

01 Ekim 2025 16:03