Hikmet sonuçtan memnun değil

Çalınan Hesap Ve Yetersiz Destek Hizmetleri

Çalınan Hesap Ve Yetersiz Destek Hizmetleri
24 Ekim 2024 05:03

Moonton firmasına bağlı Mobile Legends oyununda yıllarca kullandığım hesabım çalındı. Hesap hala aktif durumda ve Endonezya'dan birinin çalıp hesabın bilgilerini değiştirdiğini oyun profilinden görebiliyorum. İçeride kayıtlı Moonton hesabım değiştirilmiş. Hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Oyunun Müşteri Hizmetlerinde hesap kurtarma isimli bir bölüm var. Bir form doldurmamı istiyor. Forma sorun yaşadığım tarihi, oyun içi dekontu vb. Bir çok bilgi istiyor. Defalarca bu formu doldurdum. Elimde sayısız dekont, mail ve ekran görüntüsü var ancak form her defasında bana bilgilerin hatalı olduğu söylüyor. Belli ki formda büyük sıkıntılar var. Ne denediysem de olmadı hesabı geri almaya yaklaşamıyorum bile. Şifremi ve bilgilerimi daha önce kimseyle paylaşmadım. Oyun içi alışverişlerini 3. Taraflarla yapmadım nasıl oluyor da hesap başkası tarafından ele geçiriliyor anlamıyorum. Muhatap alabileceğim kimseyi bulamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Artık çok yoruldum. Lütfen bana yardımcı olun. Tek isteğim o kadar emeğimin olduğun ve para harcadığım hesabımı geri almak. Oyun hesabı başka bir isimle hala mevcut. Alan kişi sadece bilgileri değiştirmiş ancak oynamamış. Çevrim içi olmuyor. Hiçbir zaman. Lütfen Yardım!

Hkapu
Hkapu

Anlattıklarının aynısı 2 martta bana da oldu ben araştırma yaptım Moonton çalışanlarının içinde hesap bilgilerini sızdırıp satan çalışanlar bulunmakta. Benim hesabımı caldılar ve bir sitede sattılar sitenin adını unuttum çünkü çalan kişi telefonumu 2 kere sıfırladı Hesabı satın aldığını söyleyen bir kişiye ulaştım ve hesabıma ben 120k yatırmama rağmen 40 dolara aldığını söyledi. Ben inanmadım inanmış gibi yaptım nedeni hesap korumasını kaldır sana hesabı vereyim dedi ve bana e posta attı ama attığı e posta yeni kurulmuştu. Formlar direk reddediliyor. Hesabıma erişim Endonezya'dan gözüküyor ama içlerinde Türk'te var. Arda diye birini buldum ama isminin gerçek olması çok düşük. Ve hesabımın alındığında telefonuma erişemedim ama PC üzerinden Endonezya'dan birinin numarasını aldım ve numara Moonton'un Endonezya Firmasının numarası çıktı. Ve bu ekran görüntülerini alıp Moonton müşteri hizmetlerine attım fakat telefonum 2. Sıfırlanmasını yaşadı.

Terlik
Terlik

Geri alabildiniz

Enver sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Hesabım Çalındı, Yardım Bekliyorum

06 Ekim 2024 15:36
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 01:07
Hesabım Çalındı, Destek Ekibi Yetersiz Kaldı
Hesabım Çalındı, Destek Ekibi Yetersiz Kaldı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 13:07