Koray sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 12:40

2023 Aralık sonu fatura edilen ve 2024 ocak ayı başında teslim edilen horizon 6 spor ayakkabıların tabanı her iki ayakkabıda da açıldı. Ayakkabı, yıkanmadı, yağmurlu havada veya dışarıda kullanılmadı, dolayısıyla yıkanmadı. Günde 45 dakikayı geçmeyen sürelerde bazen koşu bandında yürüyüşlerde giyildi. 2 ay gibi kısa sürede üstelikte her iki ayakkabıda da taban açılması olması, değişim ve tamirat yapılmadan tüketicini kaderiyle baş başa bırakılması bir Japon markası olan Mizuno'ya ve TR distribütörü fusa spor a. Ş.'ne yakışmadı. Üstelik eşimle beraber 2'şer çift almamıza rağmen bu anlayışsızlık olmadı.

11 Mayıs 2024 09:28 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Ürün inceleme birimimşz tarafından yapılan incelemelerde oluşan sorunun üretim kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir. Resimlerden de görüldüğü üzere oluşan problem kullanıcı kaynaklıdır. iyi günler dileriz.

04 Haziran 2024 23:12

Mizuno markasını ABD'de yaşayan bir yakınım tavsiye ettiği için sorunu Ona da iletmiştim. Kendisi yaşadığım mağduriyeti aşağıdaki şekilde iletti: ABD'de; mizuno markasının yetkililerinden Rick Hertz ve Matt Koons ile görüşmüş: "Her iki ayakkabının da aynı yerinde sorun olması, üretim hatası olduğunu gösterir. Ürünü TR'den değil, ABD'den alsaydınız derhal ürünü iade alırdık" demişler. Japonya'dan da Shinichi Nishimura ile yapılan görüşmede ise; "TR de satılan ürünlerin, garanti süreçlerinde distribütör fusa a. Ş. Tek yetkili ve sorumlu, bu yüzden yardımcı olamıyoruz" denilmiştir. Mizuno Türkiye ve fusa a. Ş. "yetkili distribütör ithalatı olmayan mizuno ürünlerinde garanti ve kalitede sorun yaşarsınız" demesin. Türkiye'de yetkili distribütöründe bir farkı yok görüldüğü gibi.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beden Değişiminde Mizuno Yetkili Satıcı Sorunu

Murat
19 Kasım 2024 18:20
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
27 Kasım 2023 23:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 11:04
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Temmuz 2024 14:28