Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beden Değişiminde Mizuno Yetkili Satıcı Sorunu

Murat
19 Kasım 2024 18:20

10.11.2024 tarihinde Trendyol üzerinden Mizuno marka bir ayakkabı aldım. Satıcı resmi Mizuno hesabıydı. 12.11.2024 tarihinde ayakkabı tarafıma ulaştı ama büyük geldiğini fark ettim. Bunun üzerine faturada iletişim bilgileri verilen Fusa Spor Ürünleri isimli yetkili satıcıya ulaştım. Yetkili ayakkabıyı kendilerine gönderdiğimde stoklarında varsa istediğim bedenini tarafıma göndereceklerini söyledi. 12.11.2024 tarihinde ürünü gönderdim ve 13.11.2024 tarihinde ürünün kendilerine ulaştığı bilgisini aldım. Ertesi gün istediğim ürünü kargoya verdiklerini söylediler ama bana herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmediğini söylememe ve ısrarıma rağmen bir kargo takip numarası ya da bilgisi paylaşmadılar. Takip eden 3 gün boyunca kargomla ilgili bilgi paylaşmaktan kaçındılar. Bu süreçte ürün de gelmedi kargodan bilgilendirme mesajı da. 3. Gün de yine kargo takip bilgisi vermekten kaçındıklarında ve Şikayetvar'da markayla ilgili benzer şikayetleri okuduğumda oyalandığımı fark ettim. Neyse ki alışverişimi Trendyol üzerinden yapmıştım kendileriyle iletişime geçtim ve durumu anlattım. Ürünün iadesinin yapılmasına yardımcı oldular. Şikayetlerden anladığım kadarıyla Mizuno resmi web sitesinden bu alışverişi gerçekleştirmiş olsaydım uzun bir süre ne para iadesi ne de değişim gerçekleştirilecekti. Bir sporcu olarak Mizuno gibi bir markanın Türkiye’de böyle temsil edildiğini görmek üzücü.

Anıl
29 Kasım 2023 20:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 11:04

Muhammed
03 Aralık 2023 09:35
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
21 Şubat 2025 15:10