Sergül sonuçtan hiç memnun değil

Missha A'pıeu Power Block Tone Up Sun Base Pink Güneş Kremi Sorunu

Sergül
24 Ağustos 2023 21:49

Missha a 'pıeu power block tone up sun base pink güneş kremini çok övdükleri için denemeye karar verdim ve hepsi buradanın sayfasından (satıcı firma kendileriydi) satın aldım ve kullandım.

Aslında çok memnundum, aydınlatması çok güzel ama özellikle daha önce hiç yaşamadım. Pütürcükler, kabarcıklar oluştu gözaltıyla burnumun birleştiği yerlerde. Özellikle sivilce değil ama kabarıklık güneş kreminden olmadığını düşünmüştüm.

Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. Farklı bir ürün kullanmıyorum, sadece güneş kremi kullanıyorum. Üstüne bazen kapatıcı sürüyorum, ki kapatıcı da yıllardır kullandığım kapatıcı. Ondan olduğunu düşünmüyorum. Güneş kremini kullanmakta kararsızım, bir de BB kremi almıştım, sanırım kullanmayacağım.

Açıkçası çok üzüldüm, keşke önce şikayet var'a bak saymışım. Benim gibi birkaç şikayet daha var.

25 Ağustos 2023 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli müşterimiz Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizleri dinlemek ve gerekli aksiyonları alabilmek adına 4449089 tarafımıza dönüş sağlamanızı rica ederiz. Sevgiler

25 Ağustos 2023 14:00

01 Eylül 2023 09:33

Değerli müşterimiz 4449089 tarafımıza dönüş sağlamanız durumunda destek sağlamak isteriz.

11 Eylül 2023 17:24

Şeyma