Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Yeniden Aktifleştirilemiyor

15 Aralık 2024 03:22

Misli, ben üyeliğimi kalıcı olarak iptal ettim. Tekrar aktifleştirmek için müşteri hizmetlerini aradım. Bana, iptal olan üyeliği aktif edemiyoruz, dediler. Ben daha önce kaç kere iptal edip geri açtım. Üyeliğimi tekrar aktif hale getirmek istiyorum. Üyeliğimden oluşacak yükümlülüğü kabul ediyorum.

04 Mart 2025 17:33

Misli.com üyeliğimin aktif edilmesini talep ettim fakat aktif edilemeyeceğini belirttiler. Ben üyeliğimin aktif edilmesini kendi rızam ve isteğimle kabul ediyorum. Bu konuda bana dönüş sağlanmasını ve işlemin hızlı bir şekilde çözülmesini rica ediyorum.

1741098836413.screenshot-20250304-173344-commislicom.jpg
13 Şubat 2025 21:25

Misli.com üyeliğimi aktif ettirmek istiyorum. Üyeliğimin tarafıma karşı oluşacak olumsuz etkiler rıza ve isteğim üzerine kabul ediyorum. Lütfen üyeliğimi tekrardan aktifleştirin. Kalıcı olarak kapatılmasını istemedim aslında yetkililer yanlış anladılar beni.

12 Şubat 2025 01:34

Misli.com üyeliğimin 2022 de üyeliğimi kalıcı olarak kapatılmasını talep etmiştim. Bu bende hastalık olmuştu. Bu hastalığım tekrar nüksetti. 2024 te açılmasını talep ettim ve açtılar aslında açılmaması lazımken açtılar. Çok fazla kaybım oldu. Yine depresyona girdim. Kalıcı olarak kapatılmasını talep ettim tekrardan. Lütfen artık hesabımı ben istesem dahi açmamanızı rica ediyorum. Bu hastalığı yenemezsem intiharın eşiğindeyim. Buna sebep olmanızı istemiyorum.

12 Şubat 2025 01:32

15 Aralık 2024 07:57 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sizi en kısa sürede arayıp bilgi vereceğiz. Saygılarımızla.

04 Mart 2025 17:56
uyelik-yeniden-aktiflestirilemiyor-1.jpg

Üyeliğimi kapatmıştım bir müddet. Tekrardan Üyeliğimin aktif edilmesini kendi rızam ve isteğimle kabul ediyorum. İşlemin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını talep ediyorum.

Muhammet sonuçtan çok memnun

Misli.com Üyelik Aktif Yapamıyorum