Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Mion Alışveriş Sorunu

Aslı
12 Ekim 2023 19:06

Migros mion dan 23 eylülde yaptığım 317472111 numaralı alışveriş bana 1 hafta sonra ulaştı. Teslimat zaten çok yavaştı bununla da kalmayıp eksik ürün geldi. Sabun kutusu patlamış. Sabunlarımdan biri eksik geldi. Ayrıca diğer ürünlerden biri de sarılı olmadıkları için kutusu açık gelmişti.
Müşteri hizmetlerini arayıp söylediğimde talep oluşturuldu ve bana ürün iade para tutarı ya da ürün telafisi olarak tekrar kargolama olarak bildirdiklerini söylediler.
Mion mağazası beni 14 ekimde ancak aradı yani sipariş oluştuktan 21 gün sonra. Arayan hanımefendi ürünü kargoya vermemi o şekilde iade sağlanabileceğini söyledi. Ben de 1 sabun için o kadar benzin parası mı vereceğim yani, zaten haftalardır bekliyorum dediğimde başka bir işleyişin olmadığını söyledi.
Büyük bir firma olan Migros'tan bu şekilde bir işleyiş beklemiyordum. Tekrar sipariş vermeyeceğim. Teşekkürler.

14 Ekim 2023 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Savaş
Savaş
Şikayeti Çözüldü

Aynı durum bende de mevcut. Ürünler önce kayboldu sonra bulundu teslim almak zorunda kaldım yoksa iade seçeneği çıkmıyor sistemde. İade seçeneği ile iade etmek istedim Şimdi de Sürat Kargo iade kodunu sisteme giriyor hata var iade adresi olarak siparişinizdeki sizin adres çıkıyor diyor. Böyle bir saçmalık olamaz ürünü iade etmeniz imkansızlaşıyor.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
08 Kasım 2023 16:49