Adana Minibüsçüler Odası Barkal 7 Gelmemesi.

16 Ağustos 2024 09:19

Barkal 7'nin gelmemesi. Bir sonraki hattın da gelmemesi. Ve sonraki gelen hattaki şoförün arkadaşlarını destekleyip aracın kişi alma kapasitesinin üzerinde yolcu alması. Bu durum sürekli tekrarlanıyor fakat bu sefer benim güzergahımdaki dolmuşun kanal üzerinden değil de direkt geçtiğini yolun başında görüyorum. Olmama rağmen binmiş olduğum dolmuştaki şoför aracın lastiği patladı diyerek yalan söyledi. Herkes benimle aynı durumda, herkes şikayetleniyor. Umarım saatlerine yetişmek için bir güzergah es geçmiyorlardır çünkü hakkımıza giriliyor, işimize geç kalıyoruz ve evden erken çıksak bile geç kalma durumunu iş yerime bildirdiğimde hep mi aynı şey olur diyerek inandıramama durumuna geldim. Lütfen gereken yapılsın.

Fatma
Fatma
06 Eylül 2024 10:38

Bugün 6 Eylül ve yine aynı sorun devam ediyor. 10.00 dan itibaren Real durağında bekliyorum ve Barkal 4,4 defa geçerken Barkal 7 10.32 geçe geliyor. Yani eksik çalışılıyorsa veya zamanında duraklara gelim olmayacaksa bir bilgilendirme yapılabilir gerçekten işe hep aynı sorunla gecikmem artık inancını kaybetti. Bu Barkal 7 nin sürekli gecikmesinden dolayı işimden oldum olacağım. Gereği neyse yapılsın lütfen

Okkalı
Okkalı

Git kendine özel araç be şoför tut bu toplu taşıma aracı dolu olur zaten

22 Ekim 2023 07:36

19 Haziran 2024 10:59