Okullarda Ders Saatlerinin Kısaltılmasının Olumsuz Etkileri

30 Ekim 2024 09:35

Okullarda ders saatlerinin kısaltılması, teneffüslerin 10 dakikaya düşürülmesi çocuklar açısından hiç iyi bir uygulama olmadı. Çocuklarımız için lütfen bu uygulama geri çekilsin. 1. sınıf ve 2. sınıflar zaten ders algılamada sıkıntı yaşıyor, ders saatlerinin kısaltılması hiç iyi olmadı.

Sakanka
Sakanka

Ders saatleri çok fazla özellikle lisede insan çok zorlanıyor akşamın köründe okuldan çıkıyoruz o saatten sonrada ders çalışmamız gerekebiliyor bazen hani insanında enerjiye ihtiyacı var 8 saat çalışıyor muyuz okuyormuyuz belli değil son derslere doğru baymaya başlıyor zaten hem sosyal aktivitelere daha çok önem gösterilen öğrenciyi hem ders anlamında hem sosyal anlamda geliştiren ders saatleriyle boğmayan bir sistem daha yararlı olabilir ben istiyorum ki hem derslerime kendime sporuma odaklanabileceğim aynı zamanda enerjikte kalabileceğim bir sistemde eğitim göreyim 8 saat 15 16 yaşındaki çocuklar için çok fazla lütfen artık ders saatleri azaltın günlük 5 ders görelim 6 ders görelim hava kararmış zar zor eve gitmeye çalışmak istemiyorum artık yoruldum

23 Eylül 2024 16:36

09 Ekim 2024 01:40