Milli Egitim Sınav İptali

03 Temmuz 2024 19:09

24 Haziran 2024 saat 19.15'te Elazığ Çaba İlköğretim E-Sınav Merkezi'nde ehliyet sınavına girdim ve sınavı geçtim. Direksiyon eğitimine de başladım ama bugün e-sınavımın iptal edildiği bilgisi verildi. Verilen gerekçe, sınav giriş belgesini gözetmenlere vermemişim ve imza atmamışım. Sınava girerken kimlik ve giriş belgesini gözetmene verdim. Tekrar bana iade etti. İmzayı da sınav bittikten sonra attım ve çıktım. Sonuçlar açıklandı, kazandığım görülmesine rağmen iptal edilmiş. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gittim, imza atılan evrak boş. O gün sınava giren 20 kişinin hakkına girerek sınavları iptal ettiler. 6 tane gözetmen eşliğinde kamera sistemiyle yapılan bu sınavda böyle saçma sapan bir ihlalin olması sizce mantıklı mı? Kesinlikle kul hakkıdır. Hayatımda böyle saçma sapan bir durum daha görmedim.

Çaba ilkokulu 24 Haziran saat 7 15 de geçen sınav

Muhammed

Merhaba bende aynı şekil sizinle aynı sınavda girdim ve kazandım çok mutluydum bu durumdan ama kursağımda kaldı cidden bu bir kul hakkıdır itiraz etmemiz lazım. MEB'in bir şeyler yapması lazım biz buna mecbur değiliz oradaki görevliler yeteri kadar ceza yemeleri lazım bu bir kul hakkıdır ciddi meseledir.

14 Ocak 2024 19:58

23 Ocak 2024 23:28