Milli Eğitim Bakanlığı Tehlikeli Sürücü Eğitim Güzergahı

02 Ekim 2024 22:42

İstanbul Sarıyer darüşşafaka Caddesi ve balabandere Caddesi güzergahında izin verilmiş ve halen kullanılmakta olan sürücü eğitim güzergahı, maalesef ciddi boyutta tehlike arz etmektedir.

Yoğun bir kullanımı olan bu güzergahın (İstinye Caddesi'nde dere ıslahı çalışması nedeniyle yol kapalı ve ne zaman açılacağı belli değil) başka bir güzergah ile değiştirilmesini arz ederiz.

21 Kasım 2024 11:23

Sayın Yetkililer,

İstanbul Sarıyer Darüşşafaka Caddesi ve Balabandere Caddesi güzergahında izin verilmiş ve halen kullanılmakta olan sürücü eğitim güzergahı, maalesef ciddi boyutta tehlike arz etmektedir. İstinye caddesinde İstinye deresi dere ıslahı çalışması nedeniyle yol kapalı ve ne zaman açılacağı belli değil. Cumartesi kurulan semt pazarımıza gitmek mümkün değil. Sürücü kursu olması nedeniyle bu güzergahta neredeyse korkarak aracımızı kullanıyoruz. Muhtarlığımız ilgili kamu kurumları ile görüştü ancak, hiçbir yerden cevap alamıyoruz. Başvurduğumuz her kurum “bizimle ilgili yok İl Trafik Komisyonu ve MEB bu kararları veriyor “ olarak cevap veriyor. Bu kurumlara olan taleplerimizle ilgili kesinlikle bir geri dönüş olmuyor. Yoğun bir kullanımı olan ve sürekli artan trafik ile bu güzergahın başka bir yerde verilecek olan sürücü eğitim güzergahı ile değiştirilmesini önemle ve acil olarak arz ederiz.

27 Haziran 2025 00:02

Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavları Şikayeti