Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmenin İlgisizliği Çocuğumun Sınıfının Değişmesi

09 Ocak 2024 14:25

Artık bir çözüm istiyorum. Benim çocuğum 2017 doğumlu ve bu sene 1. Sınıfa başladı. Çocuğum okumayı çözemedi ve her gün aldığım mesajlarda 'Çocuğunuzun üstüne biraz daha düşünün' deniyor. Evet, zaten çocuklarımın her zaman ilgilenen bir anneyim. Zamanında yemeklerini yedirip, derslerini yaptırıyorum. Ancak, arayıp konuştuğumda öğretmeni 'Çok üstüne düşüyorsunuz' dedi. Bıraktım, üstüne düşmeyi kesip ilgilenmeyi azalttım. Neyse, bu sorunları bir kenara bırakalım; hala okuyamıyoruz. Öğretmen, çocuklara hikaye kitabı dağıttığında 'Hikaye almayan var mı? ' diye sorduğunda, kızım parmak kaldırınca 'Sen okuyamıyorsun, ne yapacaksın kitapla? ' diyerek yerine oturtuyormuş. Her gün ağlayarak geliyor eve. 'Sınıfını değiştirin' diye müdürle görüştük ama kızımla şimdi inatlaşıyor. Durumu iyi olan veliler paralarını verip çocuklarını iyi öğretmenlere verdiler. Aynı sınıftaki komşumun çocuğu da sıkıntı çekti ve okulunu değiştirdi. Şimdi çocuk çok güzel okuyor. Ne yapılacaksa yapılsın, benim çocuğumun sınıfı değişsin. İsteksizce okula göndermekten bıktım. Servis parası veriyoruz ama çocuğumun hiç isteği yok, çünkü öğretmenini sevmiyor. Durumumuz kötü diye para yatıramadığımız için mi bu kadar sıkıntı çekiyoruz? Lütfen müdürle bu konuyu ilgilenin, sizden ricam budur. Çocuğumun okul iştahı bitmesin. Saygılarımla.

12 Şubat 2024 15:09

17 Şubat 2024 23:35

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuğumun Okul Tecrübesi Ve İlgisiz Öğretmen Sorunu

21 Şubat 2024 03:06

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri