Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsanlık İçin Çözüm

20 Ağustos 2024 16:0610.990

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Hasan Basri Çantay Mahallesi, Geçim Sokak, Huzur Apartmanı No: 4 Daire 1 adresinde 2017 tarihinden itibaren ailemle birlikte ikamet etmekteyim. Aynı adreste mukim Atatürk İlköğretim Okulu'nda görev yapan M**** G*****, No: 6 numaralı binada oturmaktadır. İlgili şahıs ve eşi ile 21.06.2023 tarihinde menfi olaylar yaşanmış olup, olay Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'na intikal etmiştir. Konu ile ilgili gerekli inceleme yapılmış olup, 2023/11611 Karar ile kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir. İlgili konu Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Milli Eğitim Bakanlığı'na ve CİMER'e zaman zaman şikayetimiz dile getirilmiştir. M**** G***** yukarıda belirtilen hususlardan ders almadığı gibi mahallemizde bulunan komşuları da ailem aleyhine kışkırtmaya devam etmektedir. Olayların farklı boyutlara gitmemesi için ilgili şahsın uyarılması hususunu arz ederim.

27 Ağustos 2024 00:32

Allah'ın izni ile Huzurlu günler bekliyoruz.

Yorumlar(6)

16 Eylül 2024 00:02

Müracaata rağmen Olumlu veya olumsuz bir sonuç yazısı tebliğ etmeyen kurumlar da konunun devamı olarak yaşanacak tatsız olaylardan sorumlu değil midir yoruma açıktır. En azından tarafların sorunuyla baş başa kalmaması için çözüm arayacak destek olacak bir birim olmalı. Kabahatler kanunu ve diğer kanunlar gerçekten uygulansa herkes daha ölçülü olur, dava dosyaları bu kadar yığılmazdı. Eğitim sisteminde de saygı, görgü kuralları olsa faydalı olur. MEB her konuda kendini yenilemeli. Birol Bey bence konunun peşini bırakmamalısınız tüm vatandaşlar huzurlu ikamet etme ve yaşama hakkına sahiptir. MEB den istediğiniz de büyük yapılması imkansız bir şey değil, personelini çağırıp ifadesini almak konu hakkında kısa bir bilgi toplamamak ve resmi dilekçeyi sonuçsuz bırakmak resmi bir kuruma yakışmaz.

15 Eylül 2024 20:20

Müracaata rağmen Olumlu veya olumsuz bir sonuç yazısı tebliğ etmeyen kurumlar da konunun devamı olarak yaşanacak tatsız olaylardan sorumlu değil midir yoruma açıktır. En azından tarafların sorunuyla baş başa kalmaması için çözüm arayacak destek olacak bir birim olmalı. Kabahatler kanunu ve diğer kanunlar gerçekten uygulansa herkes daha ölçülü olur, dava dosyaları bu kadar yığılmazdı. Eğitim sisteminde de saygı, görgü kuralları olsa faydalı olur. MEB her konuda kendini yenilemeli. Birol Bey bence konunun peşini bırakmamalısınız tüm vatandaşlar huzurlu ikamet etme ve yaşama hakkına sahiptir. MEB den istediğiniz de büyük yapılması imkansız bir şey değil, personelini çağırıp ifadesini almak konu hakkında kısa bir bilgi toplamayıp resmi dilekçeyi sonuçsuz bırakmak resmi bir kuruma yakışmaz.

15 Eylül 2024 20:18

15 Eylül 2024 19:51

Emniyet, TSK personelinin özel hayatında kurumuna yakışmayan hal ve hareketleri ile ilgili soruşturma açıp hatalı bulursa aylık kesimi, uyarma gibi yaptırımlar uyguluyor. Diğer resmi kurumlar da duyarlı olmalı. Süreci paylaşırsanız biz de takipteyiz. Geçmiş olsun

15 Eylül 2024 19:51

Müracaata rağmen Olumlu veya olumsuz bir sonuç yazısı tebliğ etmeyen kurumlar da konunun devamı olarak yaşanacak tatsız olaylardan sorumlu değil midir yoruma açıktır. En azından tarafların sorunuyla baş başa kalmaması için çözüm arayacak destek olacak bir birim olmalı. Kabahatler kanunu ve diğer kanunlar gerçekten uygulansa herkes daha ölçülü olur, dava dosyaları bu kadar yığılmazdı. Eğitim sisteminde de saygı, görgü kuralları olsa faydalı olur. MEB her konuda kendini yenilemeli. Birol Bey bence konunun peşini bırakmamalısınız tüm vatandaşlar huzurlu ikamet etme ve yaşama hakkına sahiptir. MEB den istediğiniz de büyük yapılması imkansız bir şey değil, personelini çağırıp ifadesini almak konu hakkında kısa bir bilgi toplamak ve resmi dilekçeyi sonuçsuz bırakmak resmi bir kuruma yakışmaz.

15 Eylül 2024 19:50

Resmi kurumu tarafından ifadeler alınıp yapılan inceleme sonunda... Konusunda... İsimli kişi ile ilgili... Kanaatine varılmıştır. Bu nedenle uyarılmıştır veya uyarıya dahi gerek görülmemiştir şeklinde net bir sonuca ulaşması gereklidir. Bence resmi kurum gerekli soruşturmayı açıp araştırma, ifade sonuçlarına göre vereceği disiplin kurulu kararı ile ilgili sonucu müracatçıya sonuç tebliğ etmezse bu da bir ihmaldir. Kamu personeli olarak çalışan bir kişinin rahatsız edici hal ve hareketleri kurumunu da rencide edecektir. Emniyette Mülakatlar, tahkikatlar bu nedenle yapılmaktadır, kamu personelinin temiz dürüst kişilerden seçilmesi ve sonrasında da mensubu olduğu kurumuna yakışmayan hal ve hareketlerde bulunmasına müsaade edilmemesini beklerdik.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenin Davranışları Ve Yetersiz Soruşturma Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Ebru
12 Eylül 2025 03:095.534

E** g*** hakkında şikayetim var. 2023 yılı öğretim döneminde Ankara Hacı Mustafa Tarman Anaokulu’nda görev yapan e** g**...

1 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Milli EğitimBakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Selma
Milli Eğitim Bakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Milli EğitimBakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Hakime
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Milli EğitimBakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Sibel
Milli Eğitim Bakanlığı Ödev Şikayeti!

Milli EğitimBakanlığı Ödev Şikayeti!

Duru

Öne ÇıkanKonular