Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eceabat Öğretmenevi Çalışanların Tutumu Öğretmene Yakışmayan Davranış

18 Kasım 2023 10:06

Eceabat Öğretmenevine rezervasyon yaptırdım, geldiğimizde MEB'in verdiği öğretmen kartımızı kabul etmediler. Eşim matematik ben coğrafya öğretmeniyiz. Özelde çalışıyorsunuz diye kabul edilmedi halbuki iki ay önce kız kardeşim özel rehabilitasyon merkezinde öğretmen olmasına rağmen kabul edildi. Velhasıl 700 TL daha bir fark ödedik 6 yaşında bir oğlum ve 13 aylık ikizlerimiz var. 6- yaşındaki oğlum için para ödedik. Bebekler için de onlardan para almıyoruz hediyemiz diyerek bizi şok ettiler sanki her yerden bebeklere para alınıyor gibi. Odanın temizliğine girmiyorum bile tozdan sabaha kadar zor uyuduk. Sabah kahvaltısında eşime kaç kişiniz diye sorunca 5 kişiyiz dedi 5 yumurta koymuşlar masaya gelip 2 yumurtayı geri almamız lazım bebeklerden ücret aşınmamış denildi o kadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki derhal kahvaltı yapmadan kalktık. Çalışanların alelade tavırları bir öğretmene hak etmediği davranışlarla muamele etmesini MEB yakıştırmıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

19 Ağustos 2024 11:02

23 Mayıs 2024 20:58

15 Ağustos 2024 14:48
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okullarda Öğrenim Görmeden Birkaç Taksit Peşin İstenen Aidat Furyası.

28 Aralık 2023 17:28

01 Eylül 2023 10:01