Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Ortamı Ve Öğretmen Tavırları Hakkında Şikayet

28 Ağustos 2024 14:27

E*** i***k**, kızım okulda çok başarılı. Öğretmeni onun bilsem'i başaracağına inandı, biz ailesi olarak inandık. Yazılı değerlendirmede genel yetenek ve müzik alanını geçti. İki alanda başarmasına rağmen, kızımın tek bir günde bir kişinin yapmış olduğu değerlendirme ortamı ve saati çok gürültülü ve dikkat dağıtıcıydı. Sınavı yapan bayan hocanın tavırları nedeniyle bu değerlendirmeyi objektif bulmadığımızı beyan ediyoruz. Sonuca itiraz ediyorum. Gerekli yerlere de şikayette bulunacağım. Çocuğumun eğitim konusunda böyle hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum. Tek bir değerlendirme ile iki alanda başarısız olması imkansız olarak görüyorum ve gerekenin yapılmasını arz ve rica ediyorum.

Sun
Sun

Öncelikle yapılan değerlendirmeler kamera ile kayıt altına alınıyor. Sınav sonuçlarına itiraz ettiğinizde bu kayıtlar inceleniyor. Sınavı yapan görevli sınavı uygulamakla görevli bir testör. Yapılan zeka testinin uygulama yöntemiyle ilgili eğitim alan uygulayıcıdır. Sınavın değerlendirmesini yapmaz. Sınav puanlamasını yapıp sonucu etkilemez sadece uygular. Tavrı ve tarzına gelince uygulanan teste göre zeka testiyle ilgili bir durumdur. Dış etkenlere, fiziksel koşullara bir şey diyemem. Benim iki çocuğum, yeğenlerim ve pek çok arkadaşımın çocuğu Bilsem li. Ama emin olun çocuğunuz pek bir şey kaybetmedi. Bilsem i abartmayın. Etrafımdaki bir çok kazanan Bilsem li öğrenci ortaokulda Bilsem i bıraktı. Hiçbir eksikliğini duymadık. Boşverin şimdi Bilsem in imkanlarına her yerde ulaşılabiliyor. Çocuğunuzun eğitimine de kayda değer bir katkısı olmayacak. İlerde bir avantajı da olmayacak. Onun yerine kursa, spora, yabancı dile ya, da enstrüman çalabilmesi için kursa gönderin. Bilsem artık o kadar etkili değil.

Tahir
Tahir

Çok yüksek bir perdeden girmişsiniz lakin bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor Bilsemin amacını bildiğinizide düşünmüyorum bilsem bir dershane değil 2. Kamera konusunda da bu kadar emin olmayın

Bestepe
Bestepe

Çocuğunuzun hayal kırıklığı yaşadığını düşünmüyorum. Hayal kırıklığı yaşan aslında sizsiniz. Bırakın çocuk mutlu yaşasın.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS Sonuçlarında Hata Var

12 Temmuz 2025 11:21