Ehliyet Sınavlarındaki Adaletsizlik

Ehliyet Sınavlarındaki Adaletsizlik
Burcu
19 Kasım 2024 02:2121.172

Merhaba, 3 kere yazılı ehliyet sınavına girdim, hepsinde kaldım. Özellikle girdiğim üçüncü sınavda ne motorla alakalı ne trafikle alakalı doğru düzgün soru yoktu. Bu soruları kim hazırlıyor? Kasıtlı olarak mı yapılıyor? İnsanların hayalleriyle oynanıyor!
1. Sınavım: 68
2. Sınavım: 64
3. Sınavım: 60
Bir insanın aynı konu üzerinde üç sınavdan da kalması normal mi sizce? 1 olur, 2 olur, 3 olmaz. Denemeleri 90 98 arası geçiyorum.!
Sınavlarımın incelenmesini ve bu konu hakkında araştırma yapılmasını, tek tek sorularımın incelenmesini istiyorum. Gerekli yerlerde şikayetimi dile getirmekten vazgeçmeyeceğim. Sonuç olarak o kadar çalışıp emek verdim, her sınav başına 600 TL yatırdım bu ekonomide bir de Bu konu üzerine inceleme yapılmasını istiyor ve En kısa sürede dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Yorumlar(6)

Emre
Emre
21 Ağustos 2025 13:42

MEB E-İtiraz sisteminden sınav sonuçlarının açıklanmasından 5 gün içinde itiraz edebilirsiniz.

Serdar
Serdar
27 Aralık 2024 19:28

Aynen ya çok saçma yemin ediyorum bilmedimiz saçma sapan sorular o kadar çok çıkıyorki tamam 1. Cide kaldım 58 aldım kötü idi hadi ikincisinde çok çalıştım nasıl 66 aldım hiç bilmiyorum üçüncüde ise 64 aldım can sağlığı dedim biraz önce de yazılı sınava girdim bilmedim saçma sapan sorular vardır 58 için çok utanıyorum Yazıklar Olsun Cidden Yazıklar Olsun Milli Eğitim Bakanlığına Eğer Kolay Sorulsaydı 80-90 alırdım

Nazlı
Nazlı
20 Aralık 2024 00:37

Aynen bende inşallah kazanırız... 🤫

Sadettin
Sadettin
11 Aralık 2024 01:08

Ben sizin yerinizde olsam çalışmam ders filan verdikleri uygulama üzerinden kursun vermiş olduğu dersi dinledim çalıştım ilk sınav 58 sonraki sınavda hiç çalışmadan 70 aldım

Kısmet
Kısmet
4 Aralık 2024 23:08

Bir dönüş alabildiniz mi bende aynı sorunla karşılaşıyorum ilk sınavım 68 ikincisi 64 ve emin olduğum 70 i geçecek kadar soru olmasına rağmen 🤷🏻‍♀️

Ehliyet Sınavlarında Tekrarlanan Başarısızlık: Hatalı Değerlendirme Mi?

Hülya
15 Ekim 2024 15:015.744

Şikayetimi dile getirmek istiyorum. 3 kere yazılı ehliyet sınavına girdim, Benim 3 sınavdan 3'ünde kalmam normal değil 1...

3 Yorum

Ehliyet Sınavı Sonuçları Hakkında Adil İnceleme Talebi

Emirhan
11 Ekim 2024 21:2310.635

Merhabalar, şikayetimi dile getirmek istiyorum. 4 kere yazılı ehliyet sınavına girdim, hepsinde kaldım. 1. Sınavım: 68 ...

Ehliyet Sınavı Sonuçları Hakkında Adil İnceleme Talebi
3 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 3. Sınavdan Kaldım Var Olan Hatayı Ne Zaman Düzeltmeyi Bekliyorsunuz

Resul
12 Haziran 2024 20:2933.520

Ehliyet sınavına girdim ve 3. sınav hakkımda kaldım. 60 puanla aralıksız çalıştım. İlk sınavda 60 puan aldım. A**** Sürü...

1 Destek1 Yorum

Milli Eğitim Bakanlığı Ücretini Ödediğim Sınavın Çıktısını Alamıyorum!

Milli EğitimBakanlığı Ücretini Ödediğim Sınavın Çıktısını Alamıyorum!

Elif
Milli Eğitim Bakanlığı Fen Sıcaklık Değişimleri Sorusu Cevap Hatalı