Devamsızlık Nedeniyle Sınıf Tekrarı Mağduriyeti

03 Kasım 2024 15:16

11. Sınıf Ç**** S**** R*** A*'a saran meslek teknik lisesi öğrencisiyim haftanın 1 günü okul diğer günleri usta öğretici yanında çalışmaktayım. Fakat bu çarşamba günü haftalık okul günümde okula gittiğimde mese'min yeni liste güncellediği benimde devamsızlıktan sınıfta kaldığımı 10. Sınıfa devam etmem gerektiğini söylediler. Ben 2.5 aydır okulun açıldığı ilk ders günün den beri hiçbir devamsızlık yapmadım. Okuldaki sınavlarıma girdim. 30 Ekim 2024 çarşamba günü büyük bir şok oldu. Benim için bizler örgün eğitime devam etmeyip ülkemize usta olarak yetişmek istedik. Usta öğreticim benden memnunken neden benim bir senelik bir kayıp yaşayıp yeniden sınıf tekrarı yapmam isteniyor. Bunu kabul etmiyorum. Usta öğreticim işverenim benden memnun ben bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Mesem'in sistemini geçliğinden bahsediliyor. Mesem'in bu mağduriyetlerimizi gidermesini istiyoruz

Akbaş
Akbaş

Ustan çıkışını vermiştir ya da devlet maaşını veriyorsa sıkıntı yok ama yatırmıyorsa işveren çıkışını verip söylememiş olabilir

Öztaş
Öztaş

Yok ustası çok uğraştı. Çocuk tekrar etmesin bir yılı kayıp olmasın diye sonuç olarak personel hatası dediler okula yeni gelen bir öğretmen mi ne listeleri herkesi geçti olarak girmiş falan filan işte adalet bu kadar

Milli Eğitim Bakanlığı Mesem 11. Sınıf Tekrarı!

26 Eylül 2024 01:06
Milli Eğitim Bakanlığı Mesem 11. Sınıf Tekrarı!

Eğitim Hakkımın İhlali Ve İdarecilerin Keyfi Kararları

15 Ekim 2024 03:57