7000 TL Lik Miele Bulaşık Makinesi Tamiri

Esra
23 Eylül 2023 10:23

Temmuz ayında Miele bulaşık makinem F11 hatası verdiğinden dolayı servis çağırdım iki tane çocuk geldi. Baktı ve bana pompa motoru arıza yapmış dedi değişim için benden tamı tamına 8000 bin tl istedi bende boş bulundum pazarlıkla 7000 TL'ye indi. Güya parça değişti bence değişmedi video çektim her yerden yayıp Tüketici Mahkemesi'ne kadar gideceğim. 2 ay için 7000 TL verecek kadar zengin değilim.

23 Eylül 2023 10:27

Miele bulaşık makinesi için 14.07.2023 günü aradım F11 hatası için servis talep ettim. 17.07.2023 pazartesi saat 18.30 civarında iki tane çocuk geldi. Hata için pompa motorunun değişmesi gerektiğini ve ücretininde 8.000 TL olduğunu ilettiler. Bende boş bulunup 7.000 TL'ye kabul ettim (zor durumda olduğumdan) dolayı. Ama ben pompa motorunun değiştiğine inanmıyorum. Bunun için gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne kadar gideceğim. Sokağa atacak param yok 2 ay içinde 7000 verecek kadar zengin değilim. Acil para iadesi istiyorum.

Ek
25 Eylül 2023 08:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Esra K. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

26 Eylül 2023 13:58

Kadir
Kadir

İnanın Miele hiç kullanmadım bulaşık makinesi alacaktım buradan epey bir yorum okudum kiminin sepeti paslanmış kiminin basit bir filtresine 1000 lira denilmiş, kiminin motoru 5 yılda bitmiş, kısaca 5 de bir fiyatına satılan markalarla aynı zamanlarda ortalama aynı sorunları yaşatmış, neyse ben vaz geçtim aynı fiyata ardı ardına 5 bulaşık makinesi alırım 4 er yıl çalışsa 20 yıl eder en kral Miele'nin 20 yıl masrafsız çalışabileceğini sanmıyorum sizin gibi bir çok yorumun altınada bunu yazdım iyi ki bu yorumları okumuşum.

Canan
25 Temmuz 2023 11:59