Midpoint Müdürün Tavrı!

Melike
01 Mart 2024 15:06

Ofisime yakın, daima gittiğim ve genel olarak hep mutlu ayrıldığım Midpoint Suadiye'ye 27 Şubat Salı günü saat 14.30 civarında hesap ödemek üzere talepte bulundum. Ben, Sezar salatasının yanında getirilen ekmek ve türevleri ile içindeki kıtır ekmek yerine 2-3 tane ceviz vermelerini rica ettim; genellikle restoranlardan böyle bir istekte bulunurum ve hiçbir sıkıntı olmaz.

Üstelik, genelde sadık bir müşteri olarak aynı yerlere giderim. Hesap geldiğinde 2-3 cevize 65 TL maliyet yazıldığını gördüm ve garsona, ne ekmek ne de başka bir şey istemediğimi, sadece ceviz istediğimi ve bunun yerine 2 cevize 65 TL yazmalarının hoş olmadığını belirttim. Ekmek yerine ceviz istemek gayet normal bir talep. Kuruyemiş tabağı isteyebilirim ve maliyetlendirilebilir ancak sadece 2-3 ceviz için bu ücreti ödemek istemedim.

Durumu nazikçe belirtmeme rağmen garsonun üstten bir tavırla cevap vermesi üzerine müdürle konuşmak istedim. Müdür beye de aynı şekilde durumu anlattım ancak kendisi de kaba davranışlar sergiledi. Tepki gösterdiğimde kendisinin oranın sahibi olduğunu ve benim gerçek bir turizmci, seyahat acentası sahibi olduğumu, çeşitli turizm derneklerinde üst düzey görevlerde bulunduğumu ve sahiplerini bulmanın benim için zor olmayacağını ifade ettim.

Müdür beyefendinin adı S--c--'dur. Maalesef, çok sevdiğim Midpoint Suadiye'den bu beyefendinin anlayışsızlığı yüzünden uzak durmak zorundayım.

Artık buraya karşı soğumuş durumdayım ve Midpoint için bu müdürün uygun olmadığını düşünüyorum. Şikayetim, bu agresif ve hoş olmayan tavırlardır.

H. Menevse
21 Eylül 2023 20:24