Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Yedek Parça Tedariği

15 Eylül 2023 10:49

28 Temmuz tarihinde İskenderun Anıl Otomotivden satın aldığım Mg zs ev aracımın yedek anahtarı ile beraber sıvı teması sonucu çalışmamaya başladı, araca yeni anahtarın Çin'den kodlanarak geleceğini söylediler, 3 hafta anahtarın gelmesini bekledim anahtarın 7 eylülde gümrükten çıktığı bilgisini servisten aldım ancak halen İskenderun Anıl otomotiv yetkili servisine ulaştırmadılar. Her gün arıyoruz aldığımız cevap sevk birimine bildirdik. Extra aracın CarPlay özelliği düzgün çalışmıyor bu konu ile ilgileneceklerini söylediler. Sonuç hakkında buradan yine bilgi vereceğim. Mg gibi güvenilirliğini tam kanıtlamamış bir firmanın servis ağında müşteriyi bu kadar göz göre göre mağdur etmesi akıl alır iş değil aracım sıfır yeni aldım anahtar gelmediği için kullanamıyorum, acil olarak anahtarın sevkini istiyorum. M***** a** ç*****

15 Eylül 2023 11:28 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2023 13:01

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Kübra
16 Mart 2024 15:17
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
25 Temmuz 2024 15:07

MG Markalı Sıfır Araç: 45 Günlük Servis Bekleyişi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Aleyna
18 Ocak 13:49
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Araç Tamir Süresi

Yücel